Четвер, 25 Квітня 2024 р.
19 Вересня 2014

ІЗ ЗОНИ АТО – В ТЕПЛІ ОБІЙМИ РІДНИХ

З-під Маріуполя із прапором Кам’янця в руках 18 вересня повернулись п’ятнадцятеро нацгвардійців спеціальної патрульної роти міста. Додому з «гарячої зони» АТО хлопці дісталися тільки близько третьої години ночі. Тож аж ніяк не очікували побачити ані рідних, ані, тим паче, оркестру, квітів і повітряних кульок. Утім саме так посеред ночі зустрічали автобус із бійцями.

ІЗ ЗОНИ АТО - В ТЕПЛІ ОБІЙМИ РІДНИХХлібом-сіллю, маршем муніципального духового оркестру РЦНКМ «Розмай», палкими обіймами колег по службі й поцілунками люблячих матерів, дружин і діток вітали військових просто під стінами їхньої частини. Нацгвардійці, котрі на сході побували не вперше, розповідають, що нині там уже трохи спокійніше. Найбільше ж рідню хлопців заспокоїло те, що повернулися вони в повному складі, всі живі й здорові.

Вчепивши прапор поруч із тими, що привезли з Маріуполя минулого разу, та здавши зброю, військові повернулися до мирного життя. Втім, кажуть, що за необхідності вони готові знову стати на захист рідної землі.