Вівторок, 16 Квітня 2024 р.
31 Жовтня 2014

КАДРИ

СПРАВУ БАТЬКА ПРОДОВЖИТЬ СИН

Рудська та Колодіївська територіальні громади, крім депутатів до парламенту,  обрали ще й сільських голів. Нагадаємо, що Рудська сільська рада залишилась без керівника ще під час лютневих подій, коли Анатолій КОРНЄЄВ загинув на Майдані. У Колодіївці ж ще у березні сільський голова Антоніна ГОБНЯК склала свої повноваження за власним бажанням.

У Руді, Цвіклівцях і Гаврилівцях боротьба розгорілася не на жарт. З різницею у 21 голос переміг Віталій КОРНЄЄВ (син Анатолія Корнєєва), якого підтримали 297 виборців.

У Колодіївці місце сільського голови тепер займе колишній учитель математики В’ячеслав ГОЛОВАНЬОВ, який набрав 265 голосів.

У МОЛОДИХ НОВИЙ ВАТАЖОК

22 жовтня було обрано нового голову Молодіжної ради міста. Ним став студент третього курсу ПДАТУ Степан ГУРОМА.

У МВС РОЗПОЧАТО ПРОЦЕС ЛЮСТРАЦІЇ

Як повідомила прес-служба МВС України, відповідно до вимог Закону України «Про очищення влади», в органах внутрішніх справ розпочалася люстрація.

28 жовтня наказом міністра внутрішніх справ звільнено 91 працівника з числа тих, хто займав керівні посади як в апараті міністерства, так і в територіальних органах.

Серед областей, де звільнено начальників обласних УВС, є і Хмельницька область. Керував правоохоронцями Хмельниччини Олександр РОЗІЗНАНИЙ.

ЗМІНИ ЗАЧЕПИЛИ ВІЙСЬККОМАТ

Кадрові зміни відбулися і у військкоматі. Колишнього очільника цієї установи полковника Ігоря РИБАКА переведено в іншу область. Тимчасово обов’язки начальника ОМВК виконує майор Микола ГРУШКА. 

З КАНДИДАТА – У НАЧАЛЬНИКИ

Вчорашнього кандидата у народні депутати Віктора ХУДНЯКА призначили начальником виконавчої служби Хмельницької області. Про це під час чергової колегії РДА заявив голова районної ради Микола ЖОГАН. Проте сам Віктор Анатолійович уточнив таке повідомлення, наголосивши, що поки про призначення говорити рано, оскільки він лише проходить стажування.

Нагадаємо, що 33-річний Віктор Анатолійович – депутат Кам’янець-Подільської районної ради та очільник юридичного відділу районної ради.

Тетяна ХОПТЯР.