Субота, 20 Квітня 2024 р.
4 Березня 2011

У РОМАНЧУКА СВОЯ ДУМКА

Під час зустрічі із журналістами голова районної ради Іван РОМАНЧУК відзначив, що цей рік у плані соціально-економічного життя як у державі, так і в районі буде одним із найскладніших. За його словами, додадуть напруження реформи та зміни, на порозі яких ми стоїмо. Щоправда, стосовно останніх в Івана Михайловича існує власне бачення шляху їх впровадження. 

– На моє переконання, всі реформи потрібно розпочинати після змін в адміністративно-територіальному устрої, – вважає голова райради. – Лише за таких обставин ми би чітко усвідомлювали, що нам потрібно, а що зайве. 

Критично Іван РОМАНЧУК висловився і щодо двовладдя у Слобідсько-Кульчієвецькій сільській раді. 

– Мені й досі не зрозуміло, як так могло статися і, врешті-решт, які правові наслідки буде мати вся ця ситуація, – зазначив Іван Михайлович. – От сьогодні існує двоє сільських голів і дві печатки. Кому вірити? Чиї рішення є легітимними? Де правоохоронні органи?

Не менш критичним був Іван РОМАНЧУК і під час характеристики ситуації з пошкодженням буревієм покрівлі адміністративного приміщення райради. Нагадаємо, 12 лютого внаслідок сильних поривів вітру було розкарячено новеньку покрівлю райради. 

– Допоки робіт не буде проведено як слід, жодних розрахунків із підприємством не буде, – підкреслив голова райради. 

Також Іван РОМАНЧУК висловився за необхідність підвищення відповідальності та покарання за халатність у таких випадках.