Четвер, 25 Квітня 2024 р.
6 Березня 2015

МІКРОАВТОБУС ПОЇДЕ НА ФРОНТ

Мікроавтобус від товаровиробників району рятуватиме життя солдатів на передовій. 27 лютого представники асоціації «Сільськогосподарські товаровиробники Поділля» передали документи на мікроавтобус і комплект автозапчастин для Хмельницької санітарної роти. Техпаспорт вручили депутату районної ради, учаснику АТО Анатолію ЗАНЮКУ, який приїхав на декілька днів у відпустку.

МІКРОАВТОБУС ПОЇДЕ НА ФРОНТАнатолій Олександрович подякував за мікроавтобус і зазначив, що така техніка вкрай необхідна на сході. Іноді буває, що й поранених нічим вивезти після обстрілів.

У свою чергу голова ради асоціації Анатолій ЗЕЛЕНИЦЯ запевнив, що учасники асоціації й надалі допомагатимуть військовим усім необхідним, адже АТО – спільна справа тилу і фронту.

«Сільськогосподарські товаровиробники Поділля» об’дналися в грудні 2014 р. До  складу асоціації входять 6 засновників і 3 учасники. Зокрема, це такі районні господарства: ПП «Деметра-2010», «Леон Агро – 2011», «САФ Колос», «Калинський ключ», «Мрія-2010», «Гринчуцьке», ТОВ «Агросолюшнс», «Фірма «Династія», ФГ «Велес-Агро».

Головне завдання асоціації – об’єднати зусилля задля спільного виробництва та реалізації сільськогосподарської продукції.

Крім того, учасники асоціації обговорили низку проблем, з якими сьогодні доводиться стикатися сільгоспвиробникам району. Зокрема, це підвищення цін на добрива, пальне тощо. Домовилися, що спільними зусиллями шукатимуть шляхи вирішення.

Вікторія КОЖЕВНІКОВА.