14 Березня 2024

Перестають битися серця сміливих, відважних воїнів, які віддають життя за свободу і незалежність нашої держави, але ніколи не обірветься струна пам’яті про наших Героїв-захисників.

14 Березня 2024

7 березня відбулася перша цього року сесія Кам’янець-Подільської районної ради. Відзначилася 23-тя зустріч депутатів цього скликання не суперечками, а ухваленими рішеннями.

14 Березня 2024

У КНП «Лікувальний діагностично-консультативний центр» працює лікарська консультативна комісія, головою якої є завідувач хірургічного відділення Олександр МІСЕВИЧ. Голова комісії видає та затверджує різноманітні медичні довідки.

7 Березня 2024

Страшна війна продовжує вести свій кривавий відлік. Вона ламає людські долі та приносить із собою лише горе. Щодня ми платимо дуже високу ціну за наші свободу і незалежність.

7 Березня 2024

У лютому департамент містобудування та архітектури міськ­ради провів конкурс на найкраще передпроєктне рішення реставрації архітектурної пам’ятки «Куш­нірська башта».

7 Березня 2024

2 березня завдяки жителям с.Колибаївка на чолі з місцевою православною парафією (ПЦУ) Михайлівської церкви через ветерана-волонтера Іллю МАЗУРА в 128 гірсько-штурмову бригаду відправ­лено передачу у вигляді різних смаколиків і пакунків із сітками для воїнів на Донецький напрямок.

7 Березня 2024

Торік працювала робоча група з розробки Положення «Про місцеві податки і збори», яке включає і податок на землю, і податок на нерухоме майно. 31 травня 2023 р. таке Положення було затверджено на сесії міської ради та набрало чинності з 1 січня 2024 р.

29 Лютого 2024

Кожен день наближення Перемоги переповнюється невимовною гіркотою втрат. Це біль усієї України, яка втрачає найкращих синів і дочок…

22 Лютого 2024

У вівторок кам’янецька громада отримала сумну звістку – в боротьбі з окупантами загинув наш земляк 39-річний солдат Сергій ГУМЕНЮК.

22 Лютого 2024

Із нагоди 650-річчя надання місту магдебурзького права нашу громаду привітав голова Верховної Ради України Руслан СТЕФАНЧУК. Відзначивши те, що особливий статус став поштовхом до розвитку і процвітання на багато років уперед, і поставивши Кам’янець-Подільський в один ряд із найпотужнішими містами Європи, спікер парламенту наголосив і на ролі Кам’янця як місця прихистку та домівки для десятків тисяч внутрішньо переміщених осіб із початком повномасштабного вторгнення.

22 Лютого 2024

Заступник начальника Хмельницької ОВА Володимир ЮР’ЄВ ми­нулого тижня про­-вів засідання Коор­динаційного цент­-ру підтримки цивільного населення у виїзному форматі на Кам’янеччині. На зустрічі були присутні голови 15 тергромад нашого району.

15 Лютого 2024

Початок лютого для підшефних і партнерів Благодійного фонду «МіСт» ім.М.Савенка запам’ятається не лише теплою погодою, а й зміцненням теплих стосунків та справ, від яких зігріваються серця. І що приємно – між словом і ділом, тобто отриманням запитів і втіленням їх у життя, не минуло й тижня.

15 Лютого 2024

11 лютого громада прощалася із загиб­лим кам’янчанином, головним сержантом інженерно-саперного батальйону Сергієм ПЕЛИХОМ.

15 Лютого 2024

У храмі пророка Божого Іллі с.Слобідка-Кульчіївецька 10 лютого відбулася урочиста Божест­венна літургія, яку очолив Головний секретар Священного синоду ПЦУ митрополит Вінницький і Бар­сь­кий СИМЕОН. Перед початком богослужіння було офіційно представлено архієпископа Кам’янець-Подільського і Новоушицького ГЕРМАНА (Семанчука) як прав­лячого архієрея новоутвореної Кам’янець-Подільської єпархії Православ­ної церкви України.