Четвер, 28 Березня 2024 р.
1 Липня 2016

muzyka СОБОРНОЇ ТА РОЗВАГИ МОЛОДІ

ІV фестиваль «Соборна-Фест» 25-26 червня став грандіозним святом різних стилів музики і чудовими літніми вихідними для кам’янчан та гостей міста.

МУЗИКА СОБОРНОЇ ТА РОЗВАГИ МОЛОДІ

На сцені на вулиці Соборній, поблизу готелю «7 Днів», виступили більше як десяток гуртів і виконавців із кам’янецьким корінням, котрі довели, що в нашого міста є хороший музичний потенціал. Фестиваль ставив за мету створити атмосферу своєрідного братання між різними артистами.

Також свої таланти демонстрували танцювальні колективи і воркаутери. Для публіки організували чимало майстер-класів і конкурсів, як-от караоке «Голос Соборна-Фест», змагання з ритмічних танців «Just dance – 2016», турнір з армрестлінгу та багато іншого.

Дещо дошкуляла спека, але загалом відгуки кам’янчан про «Соборну-Фест» щороку все позитивніші.

Організували фестиваль разом із багатьма партнерами готельний комплекс «7 Днів», студія звукозапису «Auramusic» і караоке-клуб «Music Hall».

А вже наступного дня нещодавно відкритий Європейський сквер став майданчиком для святкування Дня молоді.

У деяких локаціях проводилися показові виступи спортсменів і змагання, в інших – творчі майстер-класи, розписи хною, літературні зустрічі, танці, виступи КВН, гра «Мафія» та інші молодіжні забави.

Свято організувала міська рада спільно з різними громадськими організаціями, колективами та К-ПНУ ім.Івана Огієнка.