П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
3 Червня 2011

КОЖНИЙ П’ЯТИЙ З НАС – ДИТИНА!

Дух веселощів і безтурботності - саме такий, який буває тільки у дитинстві, - заполонив 1 червня Кам’янець-Подільський.  Дух веселощів і безтурботності – саме такий, який буває тільки у дитинстві, – заполонив 1 червня Кам’янець-Подільський. 

Цього дня для 19947 дітей нашого міста дорослі підготували різноманітні розваги. Куди би не потрапили дітлахи:  у сквер Гунські криниці чи віддалені мікрорайони міста, в історичний музей-заповідник, Руську браму чи кінотеатр «Сінема» – усюди були відчинені двері для підростаючого покоління. 

За словами начальника міськуправління освіти Світлани СТАРЧЕНКО, День захисту дітей – свято не одного дня: 4 червня у мікрорайоні «Нова Будова» відбудеться родинне свято, а, починаючи з 15 червня, у кінотеатрі «Сінема» працюватиме мультзал для дошкільнят (безкоштовні запрошення передано в УОН).

Торговельна марка «ВікноПлюс» спільно з міськУОН провели конкурс дитячої комп’ютерної графіки «Здоровим бути – щасливим жити». Перможцями стали:  І міс-це – Максим ГРУЗЄВ (робота «Важливий вибір»),  Владислав МИКИТЮК («Здоровим бути – щасливим жити», Олена БУРЛАК «Твоє життя – твій вибір».