П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
15 Листопада 2013

ВЕСІЛЬНІ СУКНІ ВІД «ЛОРАНЖ» – У СПИСКУ 100 НАЙКРАЩИХ ТОВАРІВ УКРАЇНИ!

ВЕСІЛЬНІ СУКНІ ВІД «ЛОРАНЖ» -  У СПИСКУ 100 НАЙКРАЩИХ ТОВАРІВ УКРАЇНИ!    У сучасному світі, перенасиченому товарами, виробники різноманітної продукції намагаються виділитися серед представників своєї галузі. Завоювати прихильність покупця можна або за рахунок дешевизни, або ж за допомогою якості.

Нашим кам’янецьким виробникам, зокрема ПП «Лоранж», яке виготовляє неймовірні за красою весільні, вечірні та дитячі сукні, якості не бракує. Це в черговий раз підтвердив 10-й ювілейний Всеукраїнський конкурс «100 кращих товарів України». Саме там ПП «Лоранж» і його колекція весільних суконь 2013 року отримала перемогу на загальнодержавному етапі.

До участі у загальнодержавному етапі конкурсу долучилися майже 250 підприємств і 272 види продукції, що стали переможцями регіональних етапів. Якість кожного номінанта перевіряла компетентна комісія, що складалася з експертів і представників ДП «Держстандартметрологія».

ПП «Лоранж» стало переможцем у категорії «Промислові товари для населення», номінації «Весільні сукні». Колекція 2013 року отримала відзнаку «100 кращих товарів України» та право називатися найкращими весільними сукнями, виробленими в Україні, впродовж наступного року.

1-2 листопада Національний центр ділового та культурного співробітництва «Український дім» приймав учасників національної виставки «100 кращих товарів України», після якої відбулося урочисте нагородження переможців і лауреатів конкурсу.

ПП «Лоранж» на виставці та нагородженні представила директор підприємства Анжела ПАВЛЕНКО, яка так прокоментувала подію:

ВЕСІЛЬНІ СУКНІ ВІД «ЛОРАНЖ» -  У СПИСКУ 100 НАЙКРАЩИХ ТОВАРІВ УКРАЇНИ!    – Отримати визнання на такому високому рівні – це вже нагорода, яка, безумовно, твердить про те, що наші сукні якісні, вартісні та популярні. Ми ставимо перед собою першочергове завдання дотримуватися досягнутого цього року рівня та розвиватися, аби продукція, вироблена в Україні, була ще якіснішою, користувалася не меншим попитом, ніж закордонні бренди, та працювала на зростання економіки країни.

Для довідки: ПП «Лоранж» (весільний бренд «Lorange») уже 8 років виробляє весільні, вечірні та дитячі сукні в Кам’янці-Подільському. Вони користуються популярністю у 8 країнах світу та відрізняються винятковою розкішшю, унікальним дизайном і багатим декором. Ознайомитися із брендом «Lorange» можна на сайті http://lorange.ua.