П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
17 Січня 2014

РІЗДВЯНІ ПРИЗИ ВІД МЕЛЬНИЧЕНКА ЗНАЙШЛИ ЩАСЛИВИХ ВЛАСНИКІВ

РІЗДВЯНІ ПРИЗИ ВІД МЕЛЬНИЧЕНКА  ЗНАЙШЛИ ЩАСЛИВИХ ВЛАСНИКІВВже стало гарною традицією напередодні Різдва Христового проводити акцію – розіграш призів від народного депутата України Володимира Мельниченка. За її умовами перед виходом телепрограми «Смачна бесіда» (К-П ТРК) кам’янчанам роздають безкоштовні флаєрки з номерками. Під час телеефіру Володимир Володимирович і його син Олексій дістають виграшні номерки, власники яких отримують призи від нардепа.

РІЗДВЯНІ ПРИЗИ ВІД МЕЛЬНИЧЕНКА  ЗНАЙШЛИ ЩАСЛИВИХ ВЛАСНИКІВ  Вже стало гарною традицією напередодні Різдва Христового проводити акцію – розіграш призів від народного депутата України Володимира Мельниченка. За її умовами перед виходом телепрограми «Смачна бесіда» (К-П ТРК) кам’янчанам роздають безкоштовні флаєрки з номерками. Під час телеефіру Володимир Володимирович і його син Олексій дістають виграшні номерки, власники яких отримують призи від нардепа.

Вручення призів відбулося 13 січня в громадській приймальні народного депутата, де переможці акції отримали з рук Володимира Мельниченка подарунки. А вони цього року РІЗДВЯНІ ПРИЗИ ВІД МЕЛЬНИЧЕНКА  ЗНАЙШЛИ ЩАСЛИВИХ ВЛАСНИКІВ  неабиякі: путівка до санаторію, 5 мікрохвильових печей, 5 мобільних телефонів, 20 електрочайників, 20 пляшок грузинського вина, 30 ящиків солодощів.

Надзвичайно прихильною фортуна виявилася не тільки до володаря путівки в санаторій. Мала щастя і сім’я Лук’яненків, де одразу двоє людей – мати Валентина та син Денис – виграли кожен по подарунку: електрочайник і мікрохвильову піч.

Сам же ініціатор акції Володимир Мельниченко зазначив:

– Мені хочеться подарувати кам’янчанам відчуття свята. Символічно, що розігруємо призи на Різдво, а вручаємо – напередодні святкування Старого Нового року. Адже це досить гарні та світлі свята. Хочеться, аби люди вірили в те, що казка існує.

Прес-служба народного депутата України Володимира МЕЛЬНИЧЕНКА.