Четвер, 28 Березня 2024 р.
4 Квітня 2014

ХЛІБ ДОРОГИЙ, ЗАТЕ ІЗ ТАРГАНАМИ…

ХЛІБ ДОРОГИЙ, ЗАТЕ ІЗ ТАРГАНАМИ...Кам’янчанці Надії Степанівні буханець різаного житнього хліба приховав чималий сюрприз. Взявши до рук його чергову скибку, прямо біля рум’яної скоринки вона побачила велетенського таргана, якого виробники дбайливо запекли разом із тістом. За словами Надії Степанівни, хліб із таким неприємним додатком вона придбала в кіоску «Жванецький хліб», що на Центральному ринку. Продукцію цієї марки вона полюбляє і досі претензій до її якості не мала, а тут таке…

Шматок із рудим прусаком всередині жінка вирішила показати тільки журналістам «ПОДОЛЯНИНА», бо побоялася, що продавці, навіть не розбираючись, викинуть його до смітника.

Але, на жаль, це не всі хлібні неприємності, які отримали кам’янчани. Купуючи цього тижня продукт номер один, вони були вимушені платити більше в середньому на 50 копійок за буханець. З 1 квітня подорожчав в основному привозний хліб ­ з Хмельницького, Летичева, Волочиська та Скали­Подільської.

На думку продавців, ціни на завозний хліб полізли вгору через подорожчання бензину, проте незабаром і місцеві виробники наздоганятимуть колег.

­ Подорожчання газу і пального, звичайно, вплине на ціну і нашої продукції, ­ повідомив директор ТОВ «Український кристал» Володимир ЮР’ЄВ. ­ Поки ми виживаємо за рахунок старих запасів. Але через два тижні ситуація може змінитися, борошно дорожчатиме, і ми змушені будемо півищити ціну на свій хліб.


Яна ІЛЬЧИШЕНА, Тетяна ХОПТЯР.