П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
1 Жовтня 2010

СОБОР ЙДЕ НА ВИБОРИ

29 вересня відбувся II етап VI конференції Кам’янець-Подільської районної організації Української республіканської партії «Собор» із висунення кандидатів у депутати до Кам’янець-Подільської районної ради за ба гатомандатним виборчим округом.

Список республіканців Кам’янеччини очолив Віктор МІЩИШИН – перший і незмінний голова Кам’янець-По діль ської районної організації Української республіканської пар тії «Собор», заступник начальника управління державної служби Головдержслужби України в Хмельницькій області.

До першої п’ятірки також увійшли: відомий спортсмен, неодноразовий призер чемпіонатів СРСР та України з біатлону, майстер спорту Олександр СИЧ; заступник голови правління Подільського регіонального центру політичних і соціальних досліджень, літератор Юрій ДЕГОТЬ; лауреат всеукраїнських вокальних конкурсів, поет і композитор, викладач Довжоцького колегіуму Жанна МАДИЧ; відомий подільський поет, вчитель Василь ЦИМБАЛЮК.

У своєму виступі Віктор МІЩИШИН зазначив: «На нас чекає нелегкий шлях і каторжна робота і ми свідомі цього та гото ві до цього. 

Боротьба за Україну триває!»

Прес-центр  Кам’янець-Подільської районної організації Української республіканської партії «СОБОР».