Вівторок, 23 Квітня 2024 р.

ПРАВОПОРЯДОК

КОНФЛІКТ ЗАВЕРШИВСЯ СТРІЛЯНИНОЮ

Близько другої ночі 6 серпня до поліції надійшло повідомлення від чергової медсестри Новоушицької лікарні про те, що до приймального відділення доставлений 44-річний чоловік із кількома непроникаючими вогнепальними пораненнями.
Правоохоронці встановили, що ввечері 5 серпня між двома компаніями, які відпочивали на березі Дністра, виник словесний конфлікт, який швидко переріс у серйозну сварку. В результаті з’ясування стосунків один із чоловіків зазнав вогнепального поранення, а його опонент – порізу ліктя.
Наразі за цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.125 ККУ.

ВИПИВ І «ПОПЛИВ»

На Дністрі працівники сектора водної поліції Кам’янець-Подільського РУП під час патрулювання виявили 52-річного чернівчанина, який керував моторним човном напідпитку. Огляд на стан алкогольного сп’яніння за допомогою приладу «Драгер» показав 1,74 проміле алкоголю в організмі судноводія, що майже в 9 разів перевищує допустиму норму.

НА «ТЕЩИНОМУ» ПЕРЕВЕРНУЛАСЯ ВАНТАЖІВКА

Після тривалого затишшя поліція знову зафіксувала аварію на «Тещиному».
Як повідомила старша інспекторка з комунікації Кам’янець-Подільського РУП капітан Тетяна ЧУБАР, 9 серпня, близько 21.50, поблизу с.Гуменці водій вантажівки «FAW», рухаючись у бік Кам’янця, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет, де автомобіль перекинувся. Множинних тілесних ушкоджень зазнали водій та його пасажирка.

АБИ НЕ ДОГРАТИСЯ…

Кіберполіція попереджає про небезпеку використання мобільних застосунків, розроблених спецслужбами рф. Через них ворог у формі гри отримує від користувачів інформацію про розташування військових об’єктів, критичної інфраструктури або схиляє громадян несвідомо допомагати окупантам.
Насамперед користувача має насторожити, якщо в додатку пропонується здійснювати фотофіксацію місцевості, ділитися геолокацією чи нанести «малюнок» на асфальті.
Для безпечного користування он­лайн-застосунками кіберполіція рекомендує завантажувати їх лише з офіційних джерел: App Store, Google Play, Galaxy Store, AppGallery та ін. А також перевірити всі доступні дані, як-от інформація про розробників, доступи, які додаток вимагає при встановленні, відгуки користувачів.

ПОСТРАЖДАЛИ ПАСАЖИРИ МАРШРУТКИ

А вдень третього серпня на перехресті вулиць Гагаріна та Героїв Небесної Сотні сталася ДТП, в якій травмувалися четверо громадян.
Попередньо встановлено, що 67-річний водій «Mercedes-Benz 420» не надав переваги в русі маршрутному автобусу «РУТА» під керуванням 38-річного ка­м’янчанина, внаслідок чого сталося зіткнення.
У результаті четверо пасажирів маршрутки зазнали тілесних ушкоджень, їм надано медичну допомогу без госпіталізації.

ВТОПИВСЯ МОЛОДИЙ ХЛОПЕЦЬ

6 серпня, о 15.20, до Служби порятунку надійшло повідомлення, що на ставку біля с.Івашківці, ймовірно, втопився чоловік. На жаль, інформація підтвердилася. Після двох годин пошуків бездиханне тіло 19-річного хлопця підняли з дна водойми та передали правоохоронцям для встановлення обставин трагедії.

Підготувала Галина МИХАЛЬСЬКА.ОРЯ