Четвер, 25 Квітня 2024 р.
22 Червня 2012

ПОСТРАЖДАВ ДІДУСЬ І ЗАГИНУВ МОЛОДИЙ ХЛОПЕЦЬ

14 червня сталась чергова ДТП на «Тещиному язику», поблизу «Шашличного краю». Автомобіль «Nissan» виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з КаМАЗом.

– Водій автомобіля «Nissan» не вибрав безпечної швидкості та не врахував дорожньої обстановки. Внаслідок аварії він отримав значні тілесні ушкодження. Постраждав і пасажир «Nissan». Обох госпіталізовано в хірургічне відділення міської лікарні, – розповів старший інспектор ДПС роти ДПС ДАІ УМВС України в Хмельницькій області Віталій КАВКАЛО. 

А 16 червня, близько 22.25, у с.Гуменці Ка­м’янець-Подільського р-ну, поблизу АЗС, водій «Mitsubishi», який їхав у напрямку Кам’янця-Поділь­ського, перевищив швидкість і на повороті не впорався з керуванням. Авто злетіло з проїжджої частини далеко від дороги, врізалося в дерево і перекинулося. Водій з тілесними ушко­дженнями доставлений у реанімаційне відділення Кам’янець-Подільської міської лікарні.

17 червня дорожньо-транспортна пригода за­брала життя людини. Як повідомив Віталій КАВКАЛО, в с.Оринин 29-річний водій мопеда «Hon­da», їдучи у бік Кам’янця-Подільського, перевищив швидкість і не впорався з керуванням. Мопед виїхав за межі дороги і врізався в кам’яний стовп. Внаслідок отриманих травм водій помер у кареті швидкої. 

А вранці 19 червня в Кам’янці-Подільському, на вул.Князів Коріатовичів, 73-річний чоловік потрапив під колеса автомобіля ВАЗ, який їхав у напрямку вул.Привокзальна.  

– Чоловік похилого віку був незрячим і переходив дорогу поза пішохідним переходом, – повідомив інспектор Кам’янець-Подільського МВ ДАІ Олександр ЩЕГЕЛЬСЬКИЙ. – Водій, котрий наїхав на людину, викликав швидку. Пішохода із закритою ЧМТ, струсом головного мозку та переломом основи тазу госпіталізували в травматологічне відділення міської лікарні.