Середа, 24 Квітня 2024 р.
23 Листопада 2012

ПОСТРІЛ НАПІДПИТКУ

Недаремно кажуть, що сп’яну можна таких діл наробити, в наслідки яких на тверезу голову важко повірити. Підтвердженням цьому стала стрілянина в одному із сіл нашого району. Чого не поділили двоє молодиків – і досі залишається таємницею для мешканців села.

18 листопада двоє безробітних односельчан із Жванця випивали в магазині. В одну мить розмова набула загрозливого характеру. Молодики покинули приміщення, а за декілька хвилин продавці почули крик…

На сходах весь у крові лежав 30-річний чоловік, а його 25-річний товариш, з яким той посварився, благав допомогти занести хлопця до лікарні, що розташовується поруч. Коли лікар почав роздягати потерпілого, то помітив вогнепальне поранення в грудну клітину і доправив його до реанімаційного відділення ЦРЛ.

– Інцидент стався о 22.30, – розповідає заступник начальника – начальник міліції МГД райвідділу міліції Олексій Атаманчук. – На місце одразу ж прибули правоохоронці, які й затримали горе-стрілка, котрий уже мав умовну судимість за крадіжку. А пневматичний пістолет, з якого він стріляв, наступного дня знайшли на даху.

Поки що злочинець знаходиться в ІТТ, проти нього порушено кримінальну справу: пункт 3 ст.15, ч.1 ст.115 (замах на вбивство), санкція якої передбачає від 7 до 15 років.

Стан здоров’я потерпілого, за словами медиків, задовільний, його перевели до хірургічного відділення райлікарні.