П'ятница, 29 Березня 2024 р.
12 Травня 2017

ПРАВОПОРЯДОК

НЕ СУДИЛОСЯ…

У ніч на 7 травня 26-річний молодик, перебуваючи на вул.Тімірязєва, намагався викрасти електронний термінал грошових переказів і поповнення рахунків. Чоловік мав намір демонтувати пристрій, у якому знаходилися майже 28 тис.грн. Утім йому завадили інспектори сектору реагування патрульної поліції. Зловмисника затримано. Наразі він перебуває в ІТТ.

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження.

ІЗ ЦЕРКВИ ВИНЕСЛИ ПОЖЕРТВИ

Не боячись Божої кари, злодій обікрав церкву.

Вичекавши вдалий час для лихих намірів, злочинець пошкодив замок у дверях і проник до приміщення церкви Воздвиження Чесного Хреста, що на Карвасарах. Із собою прихопив скриньку для пожертв, у якій лежали гроші.

За матеріалами прес-служби міськвідділу поліції.


СМЕРТЬ НА БУДІВНИЦТВІ

По обіді 4 травня до рятувальників надійшло повідомлення від будівельників, які працюють на об’єкті на Нігинському шосе. З’ясувалося, що при встановленні сходових маршів впала секція і травмувала 60-річного працівника. На місце події прибули медики «швидкої», які констатували смерть чоловіка. Рятувальники транспортували тіло загиблого з п’ятого поверху новобудови.

Прес-служба 2 ДПРЗ.


ВІДКОПАЛИ У ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ

Ручну гранату часів Другої світової війни відкопали 9 травня. Знахідку виявили в Кульчіївцях під час земляних робіт. Наступного дня її знешкодили піротехніки із Хмельницького.

Вл. інф.


НЕ КУРІТЬ У ЛІЖКУ!

Ввечері 10 травня пожежники не лише гасили будинок на вул.Кулика, а й рятували його господаря, якого мало не спопелила цигарка.

Прибувши на місце події, вогнеборці локалізували пожежу та витягнули на свіже повітря 69-річного кам’янчанина. Постраждалого пенсіонера «швидка» госпіталізувала до лікарні. Причиною стала необережність під час куріння.

Вл. інф.