Середа, 24 Квітня 2024 р.
9 Грудня 2016

ЗНАЙ НАШИХ!

ЗОЛОТИЙ СТРИБОК

26-27 листопада в польському Жешуві відбувся Міжнародний турнір «Grand Prix» ім.Станіслава Героня зі стрибків на батуті (стрибки на акробатичній доріжці).

Студент ІІ курсу К-ПНУ ім.Івана Огієнка, майстер спорту України Олег Аксамітний виборов золоту нагороду!


ДОПОМІГ КОМАНДІ

Данило Стасюк (праворуч) із Олімпійським чемпіоном Ріо-де-Жанейро Кайлом Снайдером1 грудня завершився клубний чемпіонат світу з вільної боротьби, що проводився у Харкові. Найсильніші борці світу, переможці та призери олімпіад із 10 країн світу завітали до першої столиці України.

Студент К-ПНУ ім.Івана Огієнка Семен Радулов у в/к 70 кг разом з українською командою «Здоров’я» вибороли бронзові нагороди. Варто відзначити, що вихованець ДЮСШ №2 Данило Стасюк також відвідав ці змагання і здобув досвід, спостерігаючи за боротьбою старших колег.

Спортсмен вдячний за спонсорську підтримку благодійникам Сергію Самсонюку та Михайлові Насобкову.




НЕ ОБІЙШЛИСЯ БЕЗ ПОРАЗОК

Упродовж минулого тижня в Рівному тривав І тур студентської ліги України з волейболу серед чоловіків.

Команда К-ПНУ ім.Івана Огієнка, за яку грали лідери та срібні призери молодіжного чемпіонату Європи Олег Плотницький і Дмитро Вієцький, здобула три перемоги над студентськими колективами із Житомира, Луцька та Рівного, але зазнала несподіваної поразки від львів’ян. Підопічні Євгена Козака наразі перебувають на ІІ місці.

А 6-8 грудня наш національний виш приймав І тур студентської ліги України з волейболу серед жіночих команд. Місцеві волейболістки (тренер Валерій Дорош) перемогли команду ЧНУ, але зазнали поразок від ЛДУФК (Львів) та ЧТЕІ (Чернівці). У турнірній таблиці дівчата ідуть третіми.

Дмитро БОЙКО.