Четвер, 18 Квітня 2024 р.
8 Листопада 2013

«РЕВОЛЮЦІОНЕРІВ» ЧАСТУВАЛИ «ЯБЛУЧКАМИ»

Сергій Ведерніков із онуком ЄгоромУсі, хто з 9 березня до 1 листопада замовили в ТМ «Вікно Плюс» (власник Сергій ВЕДЕРНІКОВ) вікна з новітніми енергозберігаючими склопакетами «Revolution», отримали не тільки затишок у своїх оселях, але й цікаві подарунки – продукцію компанії «Apple» (в перекладі з англійської – «яблуко»). Охочих взяти участь у розіграші сучасних призів виявилося 22. Вчора шляхом жеребкування було визначено трійку щасливчиків.

Прізвища учасників розіграшу, котрі завітали в центральний офіс підприємства, помістили в барабан, а наймолодший із династії Ведернікових – Єгор – визначив призерів. Не приховуючи свого захоплення, враженнями з «ПОДОЛЯНИНОМ» поділилися щасливі клієнти «Вікно Плюс».

Сергій КЛЮЧНІКОВ, власник планшета iPаd3:

– Ми зводимо будинок і всі вікна замовляли на підприємстві «Вікно Плюс». Довіряємо цій компанії і задоволені якістю їхньої продукції. Переваги нових вікон ми вже відчули: енергозберігаючий склопакет забезпечує максимальний рівень енергозбереження та шумоізоляції. Не чути навіть, як їдуть автомобілі за вікном. Сьогодні тут же замовимо двері та ролети. А щодо виграшу, то інтуїція підказала, що приз дістанеться мені.

Олександр ПОПЧЕНКО, виграв мобільний телефон iPhone 4s:

– Місяць тому заради малюка ми замінили старі вікна на європейські й забули, що таке протяги. Відверто кажучи, не вірив, що щось таки виграємо. Мій перший серйозний виграш дістанеться дружині.

Замість Романа ГОРАКА мультимедійний плеєр іPod touch отримала донька:

«РЕВОЛЮЦІОНЕРІВ» ЧАСТУВАЛИ «ЯБЛУЧКАМИ»– Нашій родині пощастило, мабуть, останньою стрибнути у вагон, бо вікна та двері для щойно зведеного будинку замовили недавно. «Вікно Плюс» справді є виробником якісних вікон і дверей, а ще готує гарні сюрпризи для клієнтів.

Жоден учасник розіграшу не пішов додому із порожніми руками. На згадку про цю зустріч Сергій Ведерніков подарував їм оригінальні скляні рамки для світлин з логотипом «Вікно Плюс». Тож очікуємо на нові сюрпризи від ТМ «Вікно Плюс».