Середа, 24 Квітня 2024 р.
20 Листопада 2015

КАМ’ЯНЧАНИ ПОЇДУТЬ «БРАТИ» БЕРЛІН

КАМ’ЯНЧАНИ ПОЇДУТЬ «БРАТИ» БЕРЛІНГумористи команди КВН «Наш Формат» знову смішили коміків і готуються до виступу в Німеччині.

У популярному телешоу «Розсміши коміка» цього року взяли участь чимало кам’янчан. Тріо Миколи Черкаса, Романа Романюка і Дмитра Андрусяка та дует Ігоря Барила і Романа Іваненка хоч і не тріумфально, але «засвітилися» на екрані. Отримали ще один шанс і досвідчені учасники проекту, які вже «зривали куш», – Володимир Черняк, Павло Мельничук та Артем Мартиросян. Гравців «Нашого Формату» запросили на Супергру, яку зняли минулого тижня, а покажуть по телебаченню 2 січня.

– Ми п’ять разів розсмішили коміків, дійшовши до 50 тисяч гривень. Далі ризикнули зіграти на сто тисяч і «злетіли», – розповідає Володимир Черняк. – Опісля ще восьмеро інших учасників залишилися ні з чим, тому редактор шоу запропонував дати нам ще один шанс і дозняти передачу. Але комік Володимир Зеленський заперечив: «Глядачі подумають, що хлопці, як і торік, виграють сто тисяч гривень. А якщо вони програють, буде інтрига. Оце народне шоу! Нічого не треба дознімати!».

Проте студія «95 квартал» обрала нас для участі в Міжнародному Кубку КВН «Смійся заради миру!», який відбудеться 5-14 грудня в Берліні.