Четвер, 25 Квітня 2024 р.
24 Липня 2015

ФЕДЕРАЦІЯ ПРОФСПІЛОК ПРИЇДЕ ДО КАМ’ЯНЦЯ

ФЕДЕРАЦІЯ ПРОФСПІЛОК ПРИЇДЕ ДО КАМ’ЯНЦЯУчасники Всеукраїнського з’їзду профспілок працівників торгівлі, громадського харчування та послуг, який відбувся 15 липня в Києві, одноголосно вирішили, що наступну зустріч проведуть у Кам’янці-Подільському.

– У серпні в нашому місті зберуться працівники торгівлі з усієї України, аби обговорити діяльність регіональних спілок, – каже голова міської профспілки працівників торгівлі, громадського харчування та послуг Людмила БОЯРСЬКА, котра повернулася зі з’їзду. – Незважаючи на те, що для проведення такого форуму пропонували і Львів, і Рівне, і Харків, делегати зробили вибір на користь затишного туристичного Кам’янця. Крім того, на зборах обрали голову Всеукраїнської профспілки торгівлі. Нею стала Тетяна ЯСЬКО. Чи не найбільше присутніх вразив приїзд представників торгівлі із Севастополя, які, не стримуючи сліз, казали, що хочуть залишатися у складі України.

Зі слів Людмили Боярської, в ухвалених постановах з’їзд наголосив на необхідності активніших і рішучіших дій профспілкових організацій усіх рівнів. Більше того, учасники проголосували, аби надати депутатам пропозиції з приводу законопроектів, за котрі не варто голосувати. Представники торгівлі пропонували провести спрощення податкової системи, відмінити ПДВ і замінити його податком з обороту, не поширювати дії закону про державні закупівлі на організацію шкільного харчування, провести реформу адміністрування касових апаратів.