• ТЕРМІНОВО ПОТРІБНА ДОПОМОГА!!!
  • ШАНОВНІ КАМ’ЯНЧАНИ!

Логін:
Пароль:
Реєстрація
Забули свій пароль?
Увійти як користувач:
Увійти як користувач
Ви можете увійти на сайт, якщо ви зареєстровані на одному з цих сервісів:

 


   

ПОНЕДІЛОК, 29 ТРАВНЯ 2017 р.
ПРИВАТНА ГАЗЕТА ЗАСНОВАНА 26 ГРУДНЯ 1992 р.

КУЛІНАРНИЙ ТУР КАМ’ЯНЦЕМ 19.10.2012
КУЛІНАРНИЙ ТУР КАМ’ЯНЦЕМ
Кухарі непомітно супроводжують нас щодня - коли забігаємо в кафе на чашку кави, чи проводимо після роботи час із друзями. У святкові дні вони готують для нас бенкет, а в час скорботи - поминальний стіл. А коли ми їдемо в подорож - в інший куточок України чи за кордон, то саме через місцеві страви пізнаємо культуру краю, адже кожній національній кухні властиві свої особливі риси.Сьогодні шеф-кухарі кам’янецьких закладів харчування поділяться з нами своїми улюбленими рецептами українських та іноземних страв.  

ВИХІДНІ - ЧАС ДЛЯ ПРИГОД  28.09.2012
ВИХІДНІ - ЧАС ДЛЯ ПРИГОД
Коли настають вихідні, хочеться провести їх незабутньо і цікаво, щоб відновити сили перед наступним робочим тижнем. Для цього не варто засиджуватися перед комп’ютером чи телевізором, тим паче, що осіння погода дарує нам ще теплі й сонячні дні. Вчені довели, що найкращий відпочинок - активний, який передбачає зміну основного виду діяльності. Тож доречно разом із родиною влаштовувати маленькі подорожі.

РОЗКРИЙТЕ ТАЛАНТ СВОЄЇ ДИТИНИ 28.09.2012
РОЗКРИЙТЕ ТАЛАНТ СВОЄЇ ДИТИНИ
Позашкількі заклади нашого міста широко відчинили двері школярам. Більшість батьків уже записали своїх чад на заняття в гуртки, факультативи та секції. Якщо ваша дитина вагається, в який позашкільний заклад піти, зробити правильний вибір допоможе тест, розроблений спеціалістами в галузі дитячої психології А. де Хаан і Г.Кафом.

КРУГЛОБОКА ПАНАЦЕЯ  21.09.2012
КРУГЛОБОКА ПАНАЦЕЯ
Яблуко чи не найдавніший із фруктів, відомий ще з біблейських часів. Його почали використовувати для виготовлення чаїв: розрізали плід на пластиночки, заварювали окропом, настоювали і пили при сечокам’яній хворобі.

«КУРЧАТ ПО ОСЕНІ РАХУЮТЬ»  21.09.2012
«КУРЧАТ ПО ОСЕНІ РАХУЮТЬ»
За вікном осінь. За літо птиця сповна отримала зелених кормів, збагатилась вітамінами і мінеральними речовинами. Перебування курей тривалий час на вигулах і повноцінна годівля позитивно вплинули на організм дорослої птиці та молодняку. Отже, з настанням осені потрібно поступово готувати курей до зменшення в раціоні зеленої маси та низької температури повітря.

ЯК НЕ ПІДХОПИТИ ОСІННЬОЇ ДЕПРЕСІЇ 21.09.2012
ЯК НЕ ПІДХОПИТИ ОСІННЬОЇ ДЕПРЕСІЇ
І коли за вікном стане похмуро та задощить, у багатьох можна спостерігати поганий настрій і почути: «Впадаю в осінню депресію». Щоб не підхопити «осіннього вірусу», потрібно налаштуватися на позитивні емоції.

А ВИ КИП’ЯТИТЕ ВОДУ?  21.09.2012
А ВИ КИП’ЯТИТЕ ВОДУ?
Побутує думка, що пити двічі кип’ячену воду шкідливо. Але насправді це не так.

ХОЧЕТЕ ЯКІСНЕ МОРОЗИВО - ПРИГОТУЙТЕ ВЛАСНОРУЧ 06.07.2012
ХОЧЕТЕ ЯКІСНЕ МОРОЗИВО - ПРИГОТУЙТЕ ВЛАСНОРУЧ

Влітку так хочеться по­ласувати морозивом як діткам, так і дорослим. Але не завжди споживання цього продукту приносить користь, бо в гонитві за збагаченням несум­лін­ні виробники вико­рис­товують неякісну і дешеву сировину. До то­го ж все воно нашпиговане ароматизаторами, барвниками, кон­сервантами, стабілізаторами та іншою «хімією». Тож якщо ви хочете бути впевненими, що їсте натуральне морозиво, виготовлене із молока, то приготуйте його власноруч. Пропонуємо декілька рецептів цього десерту. 

СОВА ПЕРЕТВОРЮЄТЬСЯ НА... ЖАЙВОРОНКА! 06.07.2012
СОВА ПЕРЕТВОРЮЄТЬСЯ НА... ЖАЙВОРОНКА!
«Ранні пташки росу п’ють, а пізні сльози ллють», - так каже народна мудрість. І з цим не посперечаєшся, адже більшість сфер діяльності людини передбачають активність із самого ранку. Та чомусь одні люди з легкістю прокидаються вранці, а інших - хоч підйомним краном з ліжка стягай. Перших прозвали «жайворонками», вони активні в першій половині дня. А другі - це «сови», котрі можуть плідно працювати всю ніч, а потім сплять до обіду. Є ще «голуби», котрі легко перелаштовуються як на ранковий, так і на вечірній режими.

ЯКІСНЕ НАСІННЯ - ГАРНИЙ УРОЖАЙ 30.03.2012
ЯКІСНЕ НАСІННЯ - ГАРНИЙ УРОЖАЙ
Підготовка насіння - процес, який передбачає не тільки правильне зберігання бульб під час зимового періоду, а й комплекс робіт навесні. Високоякісне насіння - основа гарного врожаю. Якщо з осені на зберігання закладалася некалібрована картопля, то її сортують на три фракції: 30-50 г - дрібна, 51-80 г - середня і понад 80 г - велика. Радимо не виса­джувати великих бульб, та й різати їх не варто. Та якщо іншого посадкового матеріалу не вистачає, їх розрізають уздовж, краще це робити за тиждень до висаджування. При ранньому різанні бульб утворюється шар, який охороняє їх від гниття у грунті. Перед розрізанням бульби витримують тиждень при температурі +20-22°С і відносній вологості 80-86%. Маса двох розрізаних частин повинна бути не меншою, ніж 30-50 г, і на кожній половинці має бути по 2-3 вічка. Під час різання ніж дезінфікують у розчині марганцівки (5%).


1 — 10 з 39
Початок | Поперед. | 1 2 3 4 | Наст. | Кінець Всі
  Booking.com