П'ятница, 29 Березня 2024 р.

НАГОРОДА ЗА ЛЮДЯНІСТЬ

Іван Григорович ПравникВ Указі президента про відзначення державними нагородами з нагоди Дня Конституції України єдине прізвище представника Кам’янеччини.

Почесне звання «Заслужений працівник соціальної сфери України» отримав Іван ПРАВНИК – багаторічний директор Кам’янець-Подільського районного центру со­ціальної служби для сім’ї, дітей і молоді. Щоправда, нині цей центр ліквідовано, бо його функції передані місцевим громадам, а Іван Григорович кардинально змінив поле діяльності, тепер він – головний спеціаліст відділу з питань цивільного захисту населення, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Кам’янець-Подільської РДА.
Усе ж нагорода по праву знайшла свого героя. В соціальній сфері Іван Григорович з 2005 року. Завдяки його ентузіазму та людяній позиції в нашому краї запроваджена прак­тика створення будинків сімейного типу, пат­ронатних сімей. А скільком підліткам, молодим сім’ям він допоміг вийти зі скрутних життєвих становищ, зберігши при цьому родини, а діткам – батьків!