Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
4 Грудня 2020

СРІБЛО З МРІЄЮ ПРО КІНО

27 листопада глядачі каналу «1+1» побачили заключний випуск шостого сезону «Ліги сміху». Однією із трьох фіналістів проєкту була рідна кам’янчанам команда «Наш Формат», що вдруге поспіль змагалася у фіналі популярного телешоу. Цьогоріч суперниками кам’янчан стали «СМТ» (Полтава) та «ОГО» (Київ).

У першому конкурсі жарти від кам’янчан про карантинну ситуацію в Україні, стосунки із зірковим тренером Наталею Могилевською та специфічна командна зачіска у вигляді поголених голів справили хороше враження на суддів проєкту. Шість із семи – для «Нашого Формату».
Ще краще нашим гуморис­там вдався конкурс із зіркою. Тут у ролі учасника колективу з Кам’янця-Подільського виступив шоу-мен українського боксу Денис Берінчик, який вдало опанував амплуа вантажника. Цей виступ гарантував максимум можливих балів.
Однак цього вечора полтавчани виграли всі батли. Спочатку «у похилій кімнаті», по­-тім – «музикальний». Це допомогло їм отримати рівну кількість конкурсних балів із нашою командою. Тож відбувся ще один, додатковий батл – «зворотна розминка». Тут мінімально 4:3, перемога «СМТ». «Наш Формат» двічі поспіль стає срібним призером «Ліги сміху». Від переможців його відділяв лише один бал.
Трохи згодом лідер команди «Наш Формат» Володимир Черняк поділився з нашими читачами враженнями від фіналу та наступними планами:
– Був дуже короткий період між зйомками півфіналу та фіналу. Трохи більше як два тижні. Тому ми задоволені своїм виступом, адже це була насправді хороша робота. При підготовці до зйомок багато працювали, часом лягаючи спати о п’ятій ранку. Щодо подальших планів – будемо рухатися далі, у «Лізі сміху» своє вже відіграли. На цьому шоу ти по­винен бути цікавим, не перенасичувати глядача собою. Ще буде один короткий суперсезон для фіналістів, можливо, візьмемо в ньому участь. Але наразі пріоритетними є створення власного контенту та концертні виступи. Також дуже хочемо писати сценарії для кіно.

Олександр ЩЕРБАТИХ.