П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
25 Червня 2021

У ДОБРУ ПУТЬ, ВИПУСКНИКИ!

Випускні відгуляли, ЗНО здали, тож по­переду у вчорашніх школярів – шлях у доросле життя. За інформацією начальника управління освіти і науки Сергія МЕЛЬНИКА, цьогоріч маємо 638 випускників 11 класу, з них 46 закінчили школу із золотою медал­-лю і 21 – зі срібною. 9-класників є 978, з яких 85 отримали відзнаку. Всього в місті 11 тис. 332 учнів.

У місті працювали 8 пунктів здачі ЗНО, усі були підготовлені та забезпечені всім необхідним – дезінфікуючими, миючими, засобами захисту. Цьому посприяла Хмельницька ОДА, Кам’янець-Подільська міськрада та управління освіти і науки. Наразі триває додаткова сесія ЗНО – пункти тестування розгорнуто в Хмельницькому та Вінниці.
Ті, хто складав ЗНО, починають порційно отримувати оцінки. Український центр оцінювання якості освіти оголосив результати зовнішнього оцінювання з хімії, англійської мови, фізики та математики.

Iлля НаливайкоСеред випуск­ників, які набрали 200 балів, учень НВК №14 Ілля НАЛИВАЙКО. Він отримав найвищий бал із математики. До речі, на всю Хмельниччину таких знав­ців цариці всіх наук лише двоє. Це не перша почес­-на нагорода Іллі. Недавно він переміг у Все­українському конкурсі-захисті нау­ково-дослідницьких проєктів МАН, секція «Математика». Відколи в Україні запровадили ЗНО, три учні з НВК №14 набрали максимальні 200 балів із математики.
Остаточні результати ЗНО продовжують надходити до міста.