П'ятница, 29 Березня 2024 р.

ЗАПУСТИЛИ АВТОБУСИ МІЖ МІСТАМИ. З ВИКЛЮЧЕННЯМИ

Рішенням обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій з 29 травня надано дозвіл на регулярні пасажирські перевезення автомобільним транспортом у міжміському внутрішньо обласному сполученні, без заїзду в місто Нетішин та з заїздом в місто Камʼянець-Подільський виключно на автостанцію.

Про це повідомила пресслужба міськради.
Згідно із рішенням комісії, мають бути дотримані санітарні вимоги та однією з умов є перевезення пасажирів тільки у межах кількості місць для сидіння.
Крім того, при здійсненні регулярних пасажирських перевезень перевізників зобов’язано:
– проводити ідентифікацію пасажирів з метою встановлення контактних осіб у разі встановлення захворювань серед осіб, які скористалися послугами перевізників;
– не допускати випадків перевезень осіб, які перебувають на обов’язковій самоізоляції;
– під час здійснення регулярних пасажирських перевезень автомобільним транспортом у міському, приміському та міжнародному сполученнях дотримуватись вимог, визначених постановою Головного санітарного лікаря України від 21.05.2020 № 23. Нагадаємо, що цією постановою затверджені рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів при наданні послуг з перевезення пасажирів на період карантину (температурний скринінг для водіїв, безпечна відстань в салоні, дезінфекція, масочний режим тощо).