Субота, 20 Квітня 2024 р.
3 Вересня 2020

ПІД ПРИЦІЛОМ ОРИНИН

За традицією, 1 вересня всі пішли до школи. Щоправда, керівництво району завітало до Орининської ЗОШ не задля пафосних промов, а перевірити якість виконаних робіт. Голова Кам’янець-Подільської РДА Анатолій БЕРНАШЕВСЬКИЙ та його заступник Аракел МЕЖЛУМ’ЯН у рамках робочого візиту відвідали інфраструктурні об’єкти Орининської сільської ради.

Особливу увагу звернули на оновлений харчоблок Орининської ЗОШ І-ІІІ ступенів, де за рахунок фінансування з Державного та місцевого бюджетів улітку було виконано ремонтні роботи і встановлено нове обладнання, зокрема овочерізку, холодильник, електросковороду, тістомісильну машину, й навіть придбано комп’ютер для забезпечення належних умов праці кухарів. Відремонтовано також і зливову систему харчоблоку.

Ми дуже задоволені новими умовами, – ділиться враженнями шкільна кухарка Оксана КИСИЛІВСЬКА. – Працювати стало не тільки легше, але й приємніше. Задоволені не лише ми, працівники, а й учні та їхні батьки, які тепер можуть бути впевненими, що страви для їхніх дітей приготовлені в безпечних умовах. Крім того, маючи таке сучасне обладнання, ми можемо значно урізноманітнити меню для школярів.

Посадовці відвідали і Орининську райлікарню. Наразі там тривають ремонтні роботи у тих приміщеннях, де буде розташований діагностичний центр. Голова адміністрації та його заступник також ознайомилися з ходом робіт із ремонту внутрішнього водогону в головному корпусі лікарні. Нагадаємо, що на сесії, яка відбулася 21 серпня, депутати своїм рішенням передали головний корпус Орининської районної лікарні на баланс Кам’янець-Подільського районного центру первинної медико-санітарної допомоги та виділили Центру ПМСД 195 тис. 700 грн на поточний ремонт внутрішнього водопроводу. Наразі в корпусі вже прокладено нові труби й тривають роботи з облаштування санвузлів.

За матеріалами пресслужби Кам’янець-Подільської РДА.