Четвер, 25 Квітня 2024 р.
29 Жовтня 2021

ГАРНА НОВИНА

«ШВИДКИХ» ПОБІЛЬШАЛО

Аж 21 автомобіль швидкої медичної допомоги типу В і С марки «Citroen Jum­per» та «Volkswagen Crafter» 26 жовтня ви­рушив до підстанцій екстреної медичної допомоги в різних куточках області.
Зокрема, Кам’янець-Подільський район поповнився 8 сучасними реанімобілями. Щасливчиками стали: Ка­м’янець-Подільська стан­ція екстреної меддопомоги; Дунаєвецька, Новоушицька підстанції; Миньківський, Староушицький, Черченський, Жванець­кий і Дунаєвець­кий пункти постійного базування бригади екстреної медичної допомоги.
Транспорт, вартістю майже 47 млн грн, був закупле­-ний за кошти МОЗ та НСЗУ. За рахунок обласного бюджету (800 тис. грн) проведено реєстрацію автомобілів.

«ДЗВІНОЧОК» ЛУНАТИМЕ ВЕСЕЛІШЕ

Одразу дві приємні події відбулися 26 жовтня у Чемеровецькій тергромаді.
Це відкриття відремонтованого садочка і вручення ключів від новенького шкільного автобуса для НВК №1.
Реконструкцію ясел-садка «Дзві­ночок», який у вересні відсвяткував 50-річний ювілей, реалізовано завдяки програмі президента «Велике будівництво». За неповних п’ять місяців завершено всі будівельні роботи, розпис стін та встановлено нові меблі.
Того ж дня голова ОДА Сергій ГАМАЛІЙ вручив ключі від новенького шкільного автобуса для НВК №1 Чемеровецької громади.
Це стало можливим завдяки перерозподілу субвенції з Держбюджету. Для Хмельниччини будо виділено фінансування в розмірі 18 млн грн, за які придбано 14 шкільних автобусів на умовах співфінансування (70% – за рахунок освітньої субвенції, 30% – коштів місцевих бюджетів).

Підготувала Вікторія КОЖЕВНІКОВА.