Четвер, 28 Березня 2024 р.

ДЕ ПОДІЛАСЯ «ЛАВКА ПРИМИРЕННЯ»?

33-річний кам’янчанин Дмитро під час про­гулянки Старим містом не лише милувався краєвидами, а й міркував, де поділася лавочка примирення з Лебединого озера?

– На заміну старій лавці примирення, яка мала згин у центрі й відповідний напис, тепер стоїть інша, – пише в листі до редакції пан Дмитро. – Цікаво, як давно вона звідти зникла, чи хтось її поцупив, чи стала жертвою вандалів? А, можливо, її перетягнули в актуальніше місце – до сесійної зали міської ради, де вона точно не була б зайвою…

По коментар ми звернулися до в.о. директора департаменту ЖКГ Олександра БОДНАРЯ, який пояснив, що стару дерев’яну «Лавку примирення» пошкодили вандали і частково «з’їв» час. Оскільки тепер вона в неприглядному стані, її замінили.

Нагадаємо, що задум встановити в місті лавки у формі дуги, на якій двоє людей обов’язково зсуваються докупи, належить одному з випускників факультету муніципального управління 2013 року. Лавку було встановлено 2014-го. Проте вік її виявився недовгим.

 

 

Як і вік деяких дерев у парку Героїв Євро­майдану. Чому поблизу «Клітки» масово вирізають дерева, також поцікавився небайдужий кам’янчанин.

У департаменті ЖКГ журналістам прокоментували, що жодних дозволів на вирубування дерев у парку не надавали. Не вирубувало дерева і КП «Кам’янецький парк». За словами директора підприємства Максима ФЕДОРЯКА, їхні працівники працюють поблизу каньйону, розчищаючи територію від дерев, які впали після буревію.