Вівторок, 16 Квітня 2024 р.
26 Листопада 2021

У ГРОМАДАХ РАЙОНУ

СЕЛИЩЕ БУДЕ ЗІ СТАДІОНОМ І ПИТНОЮ ВОДОЮ

На Староушицькій водонасосній станції завершилися роботи зі встановлення резервуара питної води 1-го підйому. Для виконання робіт селищна рада ще 2019 р. виготовила проєктну документацію вартістю 88 тис. 621 грн. Цього року Хмельницька облрада виділила кошти іншої субвенції з облбюджету в розмірі 1 млн 331 тис. 800 грн для проведення цих робіт. Виконавець – ТОВ «Газбудсервіс». Встановлена ємність об’ємом 100 куб.м. Аналогічні ємності встановлені у великих містах Вінниця, Дніпро та інших. Техніку для перевезення складових час­тин цієї ємності надав підприємець Валентин БАРАБАШ.
Керівництво громади дякує за підтримку керівництву та депутатам облради, а особ­ливо обласному обранцю Ігорю ГАЮ. А також нардепу Ігорю МАРЧУКУ за підтримку в реалізації проєкту.
За сприяння нардепа за кошти субвенції з Держбюджету на соціально-економічний розвиток у Старій Ушиці продовжується будівництво спортмайданчика на території Староушицького ліцею.
Тут влаштують штучне покриття для гри у мініфутбол, гандбол та блаугострій навколо спортарени. Вартість робіт – 2,8 млн грн. Будівельні роботи виконує ТОВ «АЛЬП-ПРОМ 1».

НАШІ ДІТИ – НАША ГОРДІСТЬ!

Як завжди, на сторожі порядку Жванецька тергромада. Адже тут неабияк дбають про благоустрій сіл. Правда, місцеві мешканці не надто це цінують. Уже втретє за два місяці сміттєзвалище, що в селі Слобідка-Рихтівська доводили до належного санітарного стану. Керівництво громади дякує депутату Жванецької сільради Анд­рію БОРШУЛЯКУ за надану техніку, працівнику ТОВ «Династія» Юрію КОСИКУ та робітникам із благоустрою КП «Ластовецьке» – за допомогу.
Приємно вразили й активні школярі громади. Учні Сокільського ліцею ім.С.М.Кро­тіка прийняли естафету від Рудської гімназії та висадили на території ліцею кущі калини, плодами якої зможуть узимку харчуватися птахи. Естафету передали учням Слобідсько-Рихтівського навчального закладу. Започаткували екологічний флеш­моб «Допоможемо птахам узимку» працівники НПП «Подільські Товтри».
Неабияк пишаються успіхами талановитих діток і в Орининській громаді. За їхньою інформацією, 23 листопада відбувся II Міжнародний конкурс із музично-теоретичних дисциплін «Еврика» (місто Крічева, Білорусь), де діти Орининської ДШМ посіли такі призові місця: Владислава ЯЦЮК – лауреатка І ступеня (середня вікова категорія), а Юлія КОНЦУНТЕЙЛО – лауреатка ІІ ступеня (старша вікова категорія).

Підготувала Вікторія КОЖЕВНІКОВА.