Вівторок, 16 Квітня 2024 р.
21 Січня 2022

ВІТРИ ЗНОСИЛИ ДЕРЕВА, МУЧИЛИ ДРОТИ

Сильні вітри, які в останній тиждень надто розгулялися Ка­м’янеччиною, залишили без електроенергії чимало населених пунктів краю. На щастя, стихія багато лиха не наробила. Рятувальники виїжджали усувати наслідки – зламані дерева – у Ста­рому місті, на Довжку, у Старій Ушиці. Дісталося і населеним пунктам приєднаних районів:

«14 січня рятувальники Кам’янець-Подільського району залучалися до ліквідації наслідків не­сприятливих погодних умов. Зокрема, працівники 20-ї ДПРЧ смт Чемерівці в с.Бережанка, на вул.Не­залежності, розрізали дерево та прибрали його з авто. Рятувальники 12-ї ДПРЧ м.Дунаївці на трасі Н-03, поблизу с.Вихрівка, робили розрізання та приймання дерев з проїжджої частини», – повідомляють у «Службі порятунку 101».
А от електрики працювали без вихідних.
– Закінчували ремонтні роботи ще у вівторок, 18 січня. Від п’ятниці, 14 січня, працювали не покладаючи рук. Постраждали мережі, тому частково вимикали електро­енергію практично в усіх селах району. Найбільше дісталося Колибаївці, Малинівцям, Слобідці-Гуменецькій, Межигору, Соколу, Руді, Заліссю Другому, Корчівці, Лисогірці. Задувало в п’ятницю-суботу, у понеділок-вівторок – дуло, тому мережі поступово рвало скрізь.
У Старому місті впало дерево, і разом із рятувальниками усували наслідки. А у вівторок сталася пожежа на вул.Гагаріна, тому мусили відключити весь район від електроенергії. Словом, роботи вистачало, – коментує головний інженер Ка­м’янець-Поділь­ського РЕМ Вік­тор ХВОРОСТОВСЬКИЙ.