Вівторок, 16 Квітня 2024 р.
21 Січня 2022

СПРАВУ ВОДОЛІКАРНІ РОЗГЛЯНУЛИ В КИЄВІ

«Вітаю громаду! Справедливість є, за неї потрібно боротися!» – зазначив у своєму відеозверненні до ка­м’янчан, записаному в Києві під стінами Верховного Суду України ввечері 13 січня, міський голова Михайло ПОСІТКО.

Михайло Володимирович по­відомив, що Касаційний господарський суд у складі Верховного Суду України ухвалив рішення у справі щодо старого приміщення водолікарні. За його словами, було скасоване рішення Рівненського апеляційного господарського суду і залишено дійсним рішення суду першої інстанції – Хмельницького господарського суду.
В ухваленому ним ще 1 червня 2021 р. рішенні визнано недійс­ним Договір на право забудови зе­мельної ділянки від 2.05.2019 р., укладений між комунальним некомерційним підприємством «Ка­м’янець-Подільська міська лікарня» Кам’янець-Подільської міської ради та ПП (забудовником).
Поки що офіційних коментарів про подальшу долю зруйнованого старого приміщення водолікарні міська влада не надала, але мер зазначив, що «ситуація матиме продовження і відповідні наслідки».