П'ятница, 19 Квітня 2024 р.

КОНТРОЛЕРІВ ПУСКАЙТЕ І ПОКАЗНИКИ НАДАВАЙТЕ!

Із 15 березня працівники АТ «Хмельницькгаз» розпочали ходити по оселях споживачів, аби зняти показники лічильників газу.

Як повідомила прессекретарка товариства Леся АНД­РЕЙКО, у цей складний для кожного українця час війни з російським окупантом колектив підприємства цілодобово працює, забезпечуючи доставку газу і водночас всебічно допомагаючи Збройним силам України та вимушеним переселенцям:

– Щоб зберегти економіку України, сьогодні, як ніколи, необхідний точний облік викорис­тання газу та вчасна оплата послуг за його доставку. Просимо споживачів допускати представників АТ «Хмельницькгаз» до зняття показань лічильників газу виключно за наявності посвідчення особи, завіреного печаткою підприємства та підписом керівника. Дані лічильника одразу передаються до клієнтської бази компанії, а також відображаються в онлайн-сервісах 104 (Особистому кабінеті, мобільному додатку 104, вайбер- та телеграм-ботах). Наголошуємо, що всі працівники газорозподільної компанії одягнені у спецодяг і мають службові посвідчення. У разі виникнення непорозумінь, телефонуйте: 067-312-42-11.

Також фахівці надали роз’яс­нення із запитання, яке хвилює чи не кожного з нас:

чи потрібно вимикати газ у квартирі під час повітряної тривоги?

– Кожен із нас, почувши сирену, має прямувати в укриття. При цьому, якщо ви перебуваєте вдома, необхідно зачинити вікна, вимкнути всі електричні та нагрівальні прилади, перекрити газ у вашій квартирі або приватному будинку (перекрити кран, розташований над газовим лічильником), вимкнути світло (автоматичну коробку). Не перекривайте кранів, а також засувок газу на стояку біля будинків і під’їздів – відкривати чи закривати їх мають лише фахівці. Несанкціоноване закриття чи відкриття засувок може призвести до пожежі, вибуху або отруєн­ня чадним газом.

Підготувала Галина МИХАЛЬСЬКА.