Субота, 20 Квітня 2024 р.
29 Липня 2022

«ІЛЬКОВІ ЗАБАВИ» І ЮРИДИЧНІ НОВИНИ

l 14 липня Хмельницький апеляційний суд задовольнив апеляційну скаргу міської ради у справі керівника КНП «Кам’янець-Подільська міська лікарня», в результаті чого рішення міськрайонного суду Хмельницької області від 8 грудня 2021 р. скасовано. Тобто розпорядження міського голови від 2 липня 2021 р., яким достроково розірвано контракт і звільнено з посади директора лікарні Олександра ЧЕРНЕЦЯ, залишається в силі.

l Міська рада в судах першої інстанції задовольнила позови про стягнення з ФОП М.Г. безпідстав­-но збережених коштів орендної плати за використання земель­ної ділянки комунальної власнос­ті на 1,9 млн грн. Завдяки задо­воле­ному аналогічному позову з ТОВ «ТМ Ф.» стягнено 555,4 тис. грн. Також 11 лип­ня було частково задоволено позовні вимоги на користь міської ради про повернення попередньої оплати в розмірі більше як 3,2 млн грн та розірвання договору з ТОВ «Б.».

l 24 липня в місті презентували книгу кам’янчанина Сергія Боднаря «Віршики про війну для дітей». Співавторами проєкту стали діти, котрі малювали ілюстрації до збірки, а реалізований він за гроші волонтерів. Під час заходу вдалося зібрати 4200 грн, у тому числі з продажу видання, які підуть на потреби наших захисників. А 30 книг уже передано у шкільні бібліотеки громади.

l 29 липня в парку Героїв Єв­ромайдану відбудуться «Ількові забави». Захід покликаний ще більше об’єднати батьків і дітей навколо патріотичних, мистецьких і спортивних подій. Старт – о 15.00 з дотриманням заходів безпеки.

Пресслужба міськради.