Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
5 Серпня 2022

А ДЕ ДЕПУТАТИ?

Усього 15 депутатів нарахували в залі 28 липня на початку засідання 20 сесії міськради. А цього, як відомо, недостатньо для кворуму.

Ні День державності України, коли варто було б продемонструвати єдність і силу владних інституцій, ні розподіл 32 млн грн із перевиконання бюджету, ні купа інших питань, які рано чи пізно потрібно вирішити, народних обранців до зали не заманили.
Міський голова Михайло ПОСІТКО привітав присутніх із трьома святами: Днем державності, Днем хрещення Русі, а також, за його словами, всіх Володимирів із Днем Володимира.
На прохання мера відділ з обслуговування міськради надав інформацію про те, де поділися решта депутатів. Частина з них причин відсутності не повідомила, частина віддала перевагу виробничій необхідності. Дізналися й імена тих, хто наразі мобілізований. Це депутати міськради Василь Кобильник, Олександр Марчук, Андрій Мастикаш, Геннадій Невенчан (усі – «Європейська солідарність»), Ігор Бойко, Юрій Нестеровський (обидвоє – «За конкретні справи»), Сергій Самсонюк («Слуга народу»), Мирослав Смотров (ВО «Свобода»).
До речі, про Мирослава Ігорьовича, лікаря-хірурга, який до того, як пішов до війська, очолював соц­центр «Турбота», недавно у фейс­буку написав кам’янчанин Володимир Хмелюк: «Розмовляв сьогодні з батьком нашого земляка, який був важко поранений, – французькі лікарі дивуються: як без спе­ціального обладнання в польових умовах його врятували практично з того світу».
Наступне засідання міський голова призначив на 4 серпня, адже спроба зібрати депутатів 2 серпня не була успішною.