Четвер, 28 Березня 2024 р.
27 Серпня 2010

ЗОЯ ФТЕМОВА: «БАТЬКІВЩИНА У НАС ОДНА!»

Зоя ФТЕМОВА – заслужена бабуся. Має п’ятьох онуків і правнучку, але, незважаючи на цю почесну домашню посаду, активно продовжує займатися громадською діяльністю та роботою в міському політикумі.

Зоя ФТЕМОВАЗ 2001 р. Зоя Петрівна – активний партійний діяч міського осередку партії «Батьківщина». Очолює первинну організацію ветеранів державної служби від цієї політичної сили, а також обіймає відповідальну посаду голови ревізійної комісії міського осередку партії «ВО «Батьківщина». Проте до таких серйозних навантажень Зої Петрівні не звикати, адже багато років вона пропрацювала начальником міського управління фінансів, а далі – начальником відділу міського казначейства.

– Спілкуючись із кам’янчанами, я бачу, наскільки потрібні нашому місту і його мешканцям позитивні зміни, – розповідає Зоя Петрівна – Проте не кожен політик здатен діяти послідовно та впевнено, зі щирим і відкритим серцем йти до людей, перейматися їхніми турботами та проблемами. Саме таким політиком європейського зразка для мене є лідер ВО «Батьківщина» Юлія ТИМОШЕНКО. Жінка, що стала уособленням України, її прагнень і сподівань. 

Гідним послідовником Юлії ТИМОШЕНКО є лідер нашого політичного осередку Валентина ВОЛОШИНА. Співпраця з Валентиною Петрівною – це великий досвід громадської роботи, дипломатії, виваженості та етики.

Уміння об’єднати і згуртувати, безперечно, є однією з найкращих рис нашого міського лідера, тож усі ми, члени партії «Батьківщина», пишаємося тим, що маємо такий гідний приклад для своєї партійної та громадської діяльності.

У ці святкові дні, коли наше місто відзначає 19-ту річницю Незалежності України та День Державного Прапора, хочеться побажати всім кам’янчанам позбутися всього, що роз’єднує нас, та обрати єдину для всіх українців мету – гідне європейське майбутнє для себе та своїх дітей.

Пам’ятаймо, що Батьківщина у нас одна, тож і мета має бути спільною!

Прес-служба МО партії «ВО «Батьківщина».