П'ятница, 29 Березня 2024 р.
19 Вересня 2014

В ОВК РОКІРОВКИ

Вибори – 2014



Членам виборчої комісії нового голову представили на черговому засіданні, що відбулося 16 вересня. ЦВК, достроково припинивши повноваження Анатолія ЯКОВЦЯ, очільником ОВК №193 призначила іншого представника ВО «Свобода» Вадима БОЙКА, вчителя географії міської ЗОШ №6.


Вадим БОЙКОДещо змінився і сам склад окружкому. Його секретарем Соціалістична партія України призначила Геннадія БОДНАРА, а члена комісії Ганну ДАЦИК замінив Олег ПІДСКОЦЬКИЙ (ПО «Рідна Вітчизна»).

– Роботу комісії нині активно гальмують її члени та їхнє небажання працюва-ти, – розповів нам Вадим Бойко. – На жаль, досі не затверджено кандидатури бухгалтера, знову відмовляється працювати секретар, нікому підготувати порядок денний засідань комісії. Поки що будемо намагатися з цим боротися, бо здаватися за два дні роботи якось не гоже. Але не виключено, що може постати й питання про розпуск цього складу комісії.

Згідно з рішенням, яке ОВК прийняла 17 вересня, голова комісії працює на «добровільних засадах». Оплачуваною вирішили зробити лише роботу його заступника Володимира КОНДРУШЕНКА (Партія Зелених України) та двох членів комісії – В’ячеслава ЛОЗІНСЬКОГО (Партія регіонів) і Лариси ТКАЧУК (ВО «Батьківщина»). Це та ще декілька рішень комісії, до яких у голови є чимало запитань, Вадим Бойко збирається оскаржувати.