Вівторок, 16 Квітня 2024 р.
27 Липня 2020

ВОДІЯ ВРЯТУВАТИ НЕ ВДАЛОСЯ

Попри зусилля медиків, врятувати життя водієві легковика «Honda Accord», який травмувався у жахливій аварії ввечері 24 липня, на жаль, не вдалося. Сьогодні стало відомо про його смерть. Чоловікові було 29 років.

Інформацію про смерть пацієнта, якого доправили до лікарні одразу ж після аварії у важкому стані і який увесь час знаходився в реанімації «Подолянину» підтвердив головний лікар міської лікарні Олександр ЧЕРНЕЦЬ.
Після ДТП до лікарні, за словами Олександра Вікторовича, доправили дев’ятьох осіб. Двох пацієнтів, у яких були лише забої, оглянули, обстежили і відпустили додому. Ще одну постраждалу, у якої діагностували перелом щелепи, відправлено в Тернопіль на третинний рівень меддопомоги. Наразі у лікарні – п’ятеро кам’янчан. У реанімації і досі перебуває 74-річна пацієнтка, котру через підвищений рівень цукру злощасного суботнього вечора «екстрена» доправляла до лікарні. До цього всього під час ДТП жінка отримала ще й перелом шийних хребців. Її прооперували, стан стабільний. Вона при свідомості, спілкується із медиками.
У травматологічному відділенні продовжують лікуватися ще четверо постраждалих у ДТП. У молодого хлопця перелом кісток тазу, його прооперували. В дівчини перелом першого поперекового хребця, лікування – консервативне. У інших двох пацієнтів – рвані рани нижніх кінцівок.
Нагадаємо, що жахлива аварія, у якій травмувалося 9 осіб, трапилася о 18.35 24 липня на перехресті вулиць Пушкінська та Привокзальна.
29-річний водій автомобіля «Honda Accord», виїжджаючи на перехрестя з другорядної дороги, не надав перевагу кареті швидкої допомоги «Peugeot Boxer», яка рухалася по головній дорозі з проблисковими маячками, транспортуючи хворого до лікарні.
Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України – Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.