Четвер, 25 Квітня 2024 р.

ПІШЛИ У НЕБО АНГЕЛАМИ

Вчителі, батьки та учні НВК №13 і досі не можуть повірити, що трагічно загинула учениця 3 класу та її молодший братик. Їхня мати – в комі, наразі перебуває в лікарні на Закарпатті.

Сумна звістка надійшла до школи вчора ввечері. Батьки та вчителі одразу ж почали переказувати кошти, аби матеріально підтримати родину у цей нелегкий час.
Щоправда, наразі і досі немає офіційної інформації щодо трагедії. За однією версією, діти загинули в ДТП на Закарпатті, за іншою – насильницькою смертю.
Власне, про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області, щоправда без даних про те, що потерпілі – кам’янчани. За офіційною інформацією, 6 січня ввечері до поліції надійшов виклик про злочин, вчинений в одному із розважальних закладів Тячева. За вказаною адресою оперативно прибули працівники місцевої поліції, які встановили, що чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, розпочав сварку зі своєю 35-річною співмешканкою. Разом із жінкою в закладі було двоє її малолітніх дітей – 9-річна донька та дворічний син. В ході сварки 30-річний зловмисник заподіяв жінці та дітям тілесні ушкодження. Від отриманих травм малолітні померли на місці події. З тяжкими тілесними ушкодженнями до лікарні доставлена і сама 35-річна матір дітей. Працівники поліції затримали 30-річного зловмисника. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.
Слідчі поліції вже повідомили йому про підозру в умисному вбивстві двох малолітніх дітей, яке вчинене з особливою жорстокістю (п.1,2,4 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України) та в замаху на умисне вбивство своєї співмешканки (ч.2 ст.15 ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України). Поліцейські клопотатимуть в суді про безальтернативне взяття підозрюваного під варту. За скоєне затриманому загрожує довічне ув’язнення. Слідство у справі триває.
А на сторінці місцевого інтернет-видання з Тячева з’явилася інформація, що потерпіла жінка – з Кам’янця-Подільського. Кореспонденту видання це підтвердив директор КНП «Тячівська РЛ» Федір Яринич, який розповів, що потерпілу в ніч з 6 на 7 січня було госпіталізовано до лікарні. Двох її дітей – 2-річного хлопчика і дівчинку 9 років – забрали з місця події вже без ознак життя. Сьогодні їх тіла транспортували до Кам’янця-Подільського.
Жінці 35 років, вона з Кам’янця, перебуває у реанімаційному відділенні медзакладу. Її стан важкий. Серед травм – забої головного мозку, переломи черепа та ребер.