П'ятница, 29 Березня 2024 р.
14 Жовтня 2021

НАДЗВИЧАЙНІ ПОДІЇ

КАЛЕЙДОСКОП ДОБРИХ СПРАВ

Допомога рятувальників цього тижня знадобилася і транспортним засобам. 9 жовтня за межами с.Чабанівка загорівся комбайн. Напередодні – 8 жовтня – в Гукові загорівся легковик «Skoda Felicia», ймовірно, через коротке замикання електромережі.
Удень 10 жовтня на «101» надійшло повідомлення про ДТП, що трапилася за с.Кугаївці Чемеровецької тергромади Кам’янець-Подільського району. На легковий автомобіль «Suzuki Grand Vitara» впала гілка дерева. Бійці ДСНС відімкнули акумуляторну батарею автомобіля від живлення для запобігання загорянню, а також допомогли транспортувати постраждалого до карети «швидкої». Внаслідок цієї пригоди травмувався 37-річний водій машини.
Причина займання наразі з’ясовується. Травмованих на місці події не було.
Також вогнеборцям довелося ліквідовувати ще й пожежу сухої рослинності поблизу с.Цибулівка та сміття і відходів за межами села Довжок.

За матеріалами 2 ДПРЗ.

АВТО НЕ КУПИЛИ, АЛЕ ПОКАТАЛИСЯ

10 жовтня, близько 16.30, поліції повідомили, що двоє хлопців 18 та 19 років незаконно заволоділи автомобілем ВАЗ-2106, який на­лежить 45-річному місцевому жителю, та поїхали в невідомому напрямку. Як виявилося, хлопці працювали на будівництві в с.Довжок. Після роботи розпивали алкоголь і, вже будучи напідпитку, вирішили придбати автомобіль, але власника не влаштувала запропонована ними ціна. Хлопці не вигадали нічого іншого, як сісти в авто та поїхати. Виїжджаючи з подвір’я власника автомобіля, вони виламали ворота та зникли в невідомому напрямку.
У районі було введено оперативний план «Перехват». Автомобіль поліцейські розшукали в с.Ріпинці, звідки вилучили та помістили на майданчик для тимчасового зберігання затриманого транспорту.
Хлопець, який незаконно заволодів авто, затриманий і перебуває в ІТТ.
Слідчі Кам’янець-Подільського райуправлін­ня поліції відкрили кримінальне провадження.

Пресслужба Нацполіції Хмельницької області.

ОСТАННЯ ЦИГАРКА ПРИНЕСЛА СМЕРТЬ

Уранці 11 жовтня на «101» надійшло пові­домлення про пожежу в житловому будинку в с.Ходорівці. На місце прибули рятувальники ДПРЧ-6 та вогнеборці місцевої пожежної команди с.Ходорівці, які під час ліквідації виявили тіло 53-річного чоловіка. Ймовірна причина пожежі – необережність під час куріння.
Того ж дня пожежники хутко загасили вогонь, що спалахнув у будинку в с.Вихватнівці. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку. Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації печі. На щастя, обійшлося без людських жертв.

За матеріалами 2 ДПРЗ.

ПІШОХОДА ЗБИЛА ВАНТАЖІВКА

Увечері 9 жовтня поблизу с.Почапинці на Чемеровеччині 35-річний житель с.Летава, керуючи вантажівкою «Volvo», скоїв наїзд на 39-річного пішохода. У результаті ДТП чоловік зазнав тілесних ушкоджень, і його було госпіталізовано до реанімаційного відділення Чемеровецької багатопрофільної лікарні.