Четвер, 18 Квітня 2024 р.
19 Листопада 2021

ТРАГЕДІЯ

НА ЗГАРИЩІ – ДВА БЕЗДИХАННІ ТІЛА

У Кам’янець-Подільському районі під час ліквідації пожежі в приватному будинку бійці ДСНС виявили тіла двох людей.
17 листопада, о 2.23, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с.Киселівка. До місця події було направлено вогнеборців 5-ДПРЧ та місцеву пожежну команду с.Гуменці. На момент прибуття надзвичайників вогнем було охоплено весь будинок на площі 80 кв. м. Під час ліквідації пожежі вогнеборці виявили тіла двох чоловіків – 1960 та 1988 років народження. Ймовірна причина пожежі – необережність під час куріння.

СМЕРТЬ У КВАРТИРІ

Майже опівдні 16 листопада рятувальники 5-ДПРЧ отримали дзвінок про те, що на вул.Гагаріна потрібна допомога з відкривання дверей квартири, бо там перебувають люди похилого віку, які тривалий час не виходять на зв’язок. У присутності правоохоронців бійці ДСНС через вікно балкона потрапили до квартири, де виявили два бездиханні тіла. Правоохоронці з’ясовують обставини події.
Ще одне тіло, жінки 1978 р.н., рятувальники виявили в квартирі на вул.Па­новецька, 10. Кам’янчанка тривалий час не виходила на зв’язок та не відповіда­ла на телефонні дзвінки. ДСНСівці за допомогою шанцевого інструменту відчинили вхідні двері квартири, де виявили тіло господині без ознак насильницької смерті.

За інформацією Служби порятунку «101».