П'ятница, 19 Квітня 2024 р.

КРИМІНАЛ

ЩОСЬ НЕ ПОДІЛИЛИ

Слідчі встановлюють обставини, за яких травмувався 47-річний житель с.Смотрич. Сталося це 30 листопада, близько 3-ї ночі. 68-річний місцевий житель під час сло­весного конфлікту штовхнув 47-річного зятя, який упав зі сходів та зазнав тілесних ушкоджень. Пост­раждалого госпіталізовано до лікарні.

ЗАБИВ ДО СМЕРТІ

А ось для 58-річного жителя селища Смотрич, що на Дунаєвеччині, конфлікт завершився трагедією.
28 листопада, близько 13.40, на лінію «102» надійшло повідомлення від фельдшера бригади екстреної медичної допомоги, що на подвір’ї одного з домогосподарств селища Смотрич виявлено тіло місцевого жителя з тілесними ушкодженнями. На місце вирушив патрульний екіпаж із поліції Дунаєвеччини. Чоловік, який виявив потерпілого та викликав медиків, повідомив поліцейським, що до події може бути причетний власник домогосподарства. Під час пе­ревірки цієї інформації поліцейські
його затримали.
Слідчі встановили, що того дня на власному подвір’ї 46-річний господар через неприязні стосунки завдав руками та ногами численних ударів по голові й тулубу знайомому односельчанину, спричинивши тяжкі тілесні ушкодження. Від травм потерпілий помер на місці.
За цим фактом слідчі Кам’янець-­Подільського райуправління поліції відкрили кримінальне провадження. Зловмисника затримано.

НАВУДИВ НА МІЛЬЙОН

Водні поліцейські впіймали 44-річ­ного браконьєра, який наловив риби майже на мільйон гривень. Виявили порушника вдень 1 грудня на Дніст­ровському водосховищі в с.Колодіївка. Місцевий житель здійснював незаконний вилов риби в забороненому місці, а саме на зимувальній ямі, з гумового човна забороненим знаряддям лову – сіткою ставною. На момент виявлення чоловік наловив близько 50 кг риби. За попередніми підрахунками, збитки, завдані рибному господарству України, складають понад 980 тис. грн.

ЗБЕРІГАВ УДОМА КАНАБІС. ДЛЯ СЕБЕ?

Близько пів кілограма ймовірних наркотиків вилучили поліцейські під час проведення обшуку в квартирі кам’янчанина. У господаря виявили речовину рослинного походження в сухому подрібненому стані, зовні схо­жу на наркотичну (канабіс). 38-річний кам’янчанин зберігав її для власного споживання, без мети збуту.
Наразі вилучену речовину направлено на спеціалізовану експертизу, яка встановить її вид та точну кількість.

За матеріалами Кам’янець-Подільського РУП.