Вівторок, 16 Квітня 2024 р.

КРИМІНАЛ

МОТОЦИКЛІСТ – ПІД КАЙФОМ?

Слідчі встановлюють обставини ДТП, внаслідок якої травмувався мотоцикліст. Сталося це на перехресті пр.Грушевського та вулиці Чехова. 22-річний кам’янчанин, керуючи мотоциклом марки «FORTE», не надав переваги в русі автомобілю ВАЗ-2109 під керуванням 40-річного місцевого мешканця. Внаслідок аварії мотоцикліст зазнав тілесних ушкоджень. Йому було надано меддопомогу. Оскільки в чоловіка були ймовірні ознаки наркотичного сп’яніння, він пройшов також експертизу, результати якої надійдуть згодом.

НЕ ВІДМАЗАВСЯ

На Кам’янеччині водій намагався відкупитися від протокола за нетверезе водіння, натомість отримав кримінальне провадження. В с.Миньківці патрульні зупинили «Ford Escort», за кермом якого перебував 33-річний чоловік з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Під час оформлення адмінпротоколу водій попросив поліцейських його не документувати і поклав у салон службового авто 5000 грн. Патрульні одразу ж викликали на місце слідчо-­оперативну групу.

ДАЛЕКО НЕ ВТІК

1 травня на «102» надійшло повідомлення про крадіжку побутової техніки з будинку в с.Оринин. Спільно з місцевими жителями поліцейським вдалося оперативно затримати 24-річного місце­вого крадія. Відтиснувши вікно, він проник у буди­нок, звідки виніс два телевізори та перфоратор.

МАМА І НЕМОВЛЯ В БЕЗПЕЦІ

У Кам’янці-Подільському патрульні супроводжували автомобіль із жінкою, в якої почалися стрімкі пологи, до Перинатального центру.
На перехресті вул.Князів Коріатовичів та пр.Грушевського до патрульного екіпажу почав сигналити водій автомобіля «Кіа». Він сказав, що в авто його дружина вже почала народжувати. Патрульні одразу ж увімкнули проблискові маячки і звуковий сигнал, супроводили авто до лікарні та допомогли транспортувати жінку до палати.
Медики повідомили, що ще декілька хвилин – і жінка народила б в автомобілі. Але, дякуючи правоохоронцям, сім’я таки встигла вчасно потрапити до лікарні. Мама Леся і немовлятко почуваються добре.

За інформацією Кам’янець-Подільського РУП.