Четвер, 28 Березня 2024 р.

КРИМІНАЛ

СМЕРТЕЛЬНІ РЕВНОЩІ

За публічного обвинувачення Кам’янець-Подільської окружної прокуратури суд визнав 36-річ­ного місцевого мешканця винним у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть людини.
Подія сталася 19 грудня минулого року в с.Слобідка-Рихтівська після тривалого вживання алкоголю. Спочатку подружжя розпило пляшку «окови­тої» вдома, потім продовжили розпочате в гостях.
Дорогою додому їхні шляхи розійшлися: жінка зустріла ще одних знайомих і продовжила чаркування з ними, а чоловік тим часом розпочав її
пошуки.
Знайшовши в компанії односельців, озвірілий чоловік накинувся на жінку з кулаками. Потім жорс­токо бив і ногами в усі частини тіла.
Від травм жінка померла.
Вироком Кам’янець-Подільського міськрайонного суду його засуджено до 8 років позбавлення волі.

АПЕЛЯЦІЙНИЙ ЗГОДЕН ІЗ МІСЬКРАЙОННИМ

Побив і залишив помирати на залізничній колії – прокуратура відстояла покарання у вигляді 7 років позбавлення волі для кам’янчанина.
За результатами розгляду апеляційної скарги обвинуваченого Хмельницький апеляційний суд залишив без змін вирок Кам’янець-Подільського міськрайонного суду.
У лютому минулого року після спільного вживання наркотичних засобів чоловік пішов прогуля­тися з 19-річним знайомим до залізничних колій.
Засуджений безпричинно напав на хлопця, зав­давши йому декілька ударів у голову, та залишив непритомного лежати на коліях.
Прийшовши до тями, потерпілий зміг дістатися до найближчого домоволодіння та попросити допомоги.
Засуджений своєї вини не визнав та оскаржив вирок суду першої інстанції в апеляційному поряд­ку, однак цю скаргу залишено без задоволення.

Пресслужба Хмельницької обласної прокуратури.