Четвер, 28 Березня 2024 р.
27 Листопада 2020

УСПІШНІ У ЄВРОПІ!

19-23 листопада у хорватському Загребі відбувся клуб­ний чемпіонат Європи з тхе­квондо ВТФ.

Честь нашого міста в європейській першості успішно захистили спортсмени СК «Чайка», які здобули п’ять нагород різного гатунку та четверте загальнокомандне місце.
Однак успішного виступу мог­ло й не бути. Кам’янчанам не вистачало 60000 грн для участі. Ці гроші мали допомогти оплатити стартовий внесок, роз­міщення в акредитованому готелі, трансфер, харчування, ПЛР-тести. На щастя, на прохання про допомогу та збирання коштів, ініційоване президентом Кам’янець-Подільської міської федерації тхеквондо і хапкідо Сергієм Чайкою, відгукнулася значна кількість людей. А юні спортсмени змогли продемонструвати Європі свої спор­тивні навички.
І – Данило Майданюк;
II – Андрій Скринський, Марія Романенко;
III – Олексій Руденок, Софія Хобтяр;
V – Данило Баблонюк.
Спортсменів підготували тре­нери Сергій Назарчук і Сергій Чайка.
Наразі у СК «Чайка» залишається інша проблема – потреба ремонту покрівлі, фасаду та встановлення систем венти­ляцій, що допоможуть в організації кращого тренувального процесу, а в майбутньому – досягненні кращих результатів. Здійснити це можливо завдя­ки програмі міської ради «Громадський бюджет». До 1 грудня мешканці нашого міста мають можливість проголосувати за один із 12 проєктів, що отримає фінансування з Громадського бю­джету. Мрія молодих тхеквон­дистів знаходиться під №12 (голосування за посиланням: budget.e-dem.ua/6810400000).

Олександр ЩЕРБАТИХ.