П'ятница, 29 Березня 2024 р.
27 Листопада 2020

СПОРТТАБЛО

УСПІШНО ПРОПЛИЛИ

13-15 листопада в с.Пелипівець Івано-Франківської області відбувся Всеукраїнський турнір із плавання «Карпатська осінь».

Наше місто представили вихованці тренерів Олександра Кочмана та Світлани Балан. Кам’янчани привезли додому відразу 16 нагород:
5 золотих, 6 срібних і 5 бронзових. Також 40 плавців покращили свої спортивні розряди.


ЧЕРГОВІ МЕДАЛІ!

13-18 листопада у Львові відбувся Кубок України з олімпійських вправ.

Кам’янець-Подільський у столиці Галичини представляла тренерка ДЮСШ №2, майстриня спорту міжнародного класу з кульової стрільби Анастасія Савєльєва. За підсумками змагань її спортивний доробок доповнився бронзовою та золотою нагородами.


ЧОТИРИ ІЗ ШЕСТИ ДЛЯ «ЕПІЦЕНТРУ»

Після невеликої паузи дунаєвецький «Епіцентр» продовжив виступи в розіграші другої ліги чемпіонату України з футболу.

18 листопада підопічні Ігоря Бадла приймали чернівецьку «Буковину». Перший тайм склався вкрай невдало для команди з Дунаївців. Гол на першій хвилині та пенальті спровокували невтішні 0:2 після першої половини гри. Після перерви «Епіцентр» демонстрував зовсім інший футбол. Господарі забрали м’яч під свій контроль і зусиллями корінного чернівчанина Руслана Івашка зрівняли
рахунок – 2:2.
А в неділю, 22 листопада, «Епіцентру» протистояла вінницька «Нива». До початку другого тайму на табло трималися нулі. Однак згодом Віталій Кузів заробив пенальті, яке реалізував бразилець Барбоса да Сілва – 1:0. Питання про переможця було знято лише на третій доданій хвилині, коли простріл із лівого флангу замкнув Арсен Кривобедрий – 2:0 – перемога «Епіцентру».
Програму 2020 року вичерпано. «Епіцентр» іде у відпустку третім, але відстає від лідерів «Діназу» (м.Вишгород) та «Поділля (м.Хмельницький) лише на один заліковий пункт.


ЗАКРИТИЙ ФУТБОЛ

20 листопада на базі ФОК Юрія Самборського відбувся турнір із футзалу серед дівчат «Квітка на камені».

Змагання проводилися без глядачів, із дотриманням карантинних вимог.
У першому матчі ДЮСШ-1 здолала збірну нашого району – 6:2, а в другій команду зі Славути – 10:0. У матчі за друге місце футболістки нашого району вели в рахунку, але поступилися – 2:5.
І – ДЮСШ №1 (м.Хмельницький);
ІІ – ДЮСШ (м.Славута);
ІІІ – збірна Кам’янець-Подільського району.
Після завершення ігор організатори вручили індивідуальні призи. Найкращий бомбардир – Юлія Христюк (Хмельницький), найкращий гравець – Олександра Цимбалюк (Славута), найкращий воротар – Юлія Драчук (Хмельницький), найкращий гол – Ольга Арсенюк (Кам’янець-Подільський район).

Олександр ЩЕРБАТИХ.