П'ятница, 29 Березня 2024 р.
2 Липня 2021

ІСТОРІЯ ОДНОГО ФОТО

2 ЛИПНЯ – ДЕНЬ СПОРТИВНОГО ЖУРНАЛІСТА


Щорічно, 2 липня, у світі відзначається Міжнародний день спортивного журналіста. І в нашій країні сьогодні медійники та га­зетярі вшановуватимуть своїх колег, чиї серця належать спорту.

Віталій Горбуленко, Олександр Щербатих, Дмитро БойкоНа цьому фото – троє хлопців, прізвища яких достатньо відомі нашим читачам, але не всі знають їх в обличчя. Тому нам дуже приємно представити трьох журналістів, які протягом останніх десяти років писали і пишуть про спорт у газеті «Подолянин».
Віталій Горбуленко пропра­цював у газеті майже п’ять років. 2016-го отримав повістку для проходження строкової військової служби і врешті уклав контракт зі ЗСУ. Сьогодні він – військовий розвідник і… головний редактор краєзнавчого журналу «Вічний мандрівник».
Віталій передав естафету спортивного оглядача своєму товаришу Дмитру Бойку, який також не один рік дописував спортивні замітки в нашу газету. Дмитро – великий ентузіаст спорту, фанат інтелектуальних ігор, бадмінтону і тенісу, постійний організатор спортивних турнірів. Бажання сповна віддатися просвітницькій спортивній роботі завадило можливості продовжувати тісну спів­працю з газетою, хоча він і досі ділиться корисною інформацією.
І тоді нашим колегою став молодий політолог Олександр Щербатих, який сьогодні є діючим спортивним журналістом газети. Дебютував він серією статей про команди і події торішнього турніру Любительської футбольної ліги. Сподіваємося, що за його підписом вийде ще чимало цікавих спортивних статей.
Ви не повірите, але зробив це фото також наш колега – Володимир Мазуренок, який колись віддавав «Подолянину» свій візуально-дизайнерський талант, а тепер є професійним фотографом і організатором мистецьких подій. Зокрема, фестивалю вуличної музики, що відбувся в місті минулої неділі.