Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
20 Серпня 2021

СПОРТТАБЛО

16.08.2021 – 20.08.2021

Дарина Бондар БОНДАР ШТУРМУЄ ЧЕРГОВІ ВИСОТИ

9-13 серпня. Львів. Відкритий кубок Львова з шахів серед юнаків і дівчат до 20 років.
Учениця Ка­м’янець-Подільсь­ко­-го ліцею Дарина Бондар виборола третє місце серед дівчат до 14 років.
А 16 серпня спортсменка поїхала до Черкас, де виграла чемпіонат України серед аматорів у жіночому розряді дисципліни рапід.
Тренер – Віктор Босак.

ЗНАЄМО ПЕРШИХ ФІНАЛІСТІВ ЛФЛ

«Авто-­Стріт» - «Локомотив»Чемпіонат міста з мініфутболу серед любительських команд добігає до завершення, і ми вже знаємо першу пару фіналістів.
12 серпня визначився перший колектив, що побореться за «великий кубок». «Тірас» і «Фортуна» зійшлися в другому матчі серії та подарували «зарубу».
У першому таймі «Тірас» швидко повів – 2:0, але ще до перерви Мозолюк і Самборський становище вирівняли – 2:2. «Фортуні» навіть вдавалося двічі виходити вперед, коли рахунок ставав 4:3 та 5:4 на їхню користь. Але вирішальними стали дії Карбовського та Тимощука, які забили на останніх хвилинах. 6:5 – «Тірас» вийшов до фіналу. Того ж дня свій другий матч провели «Локомотив» з «Авто-­Стрітом». «Залізничники» перемогли з рахунком 2:1 та зрівняли ситуацію в протистоянні. Отже, ви­значити переможця треба було у третьому поєдинку. Він відбувся 16 серпня. Команди почергово перехоплювали ініціативу, а рахунок 1:1 було встановлено вже на другій хвилині. До кінця першого тайму команди ще раз обмінялися голами – 2:2. На 26-й хвилині Беришвілі вивів «Локомотив» уперед, і під кінець гри вже можна було подумати, що переможець відомий, але на останній хвилині Качинський змінив усе – 3:3. А в серії пенальті рахунок був 3:2, саме на користь «Авто-Стріта», який і потрапив до фіналу.
Також у понеділок визначився фіналіст «малого кубка». «Душа Пи­вовара» вдруге здолала «Бету» – 5:2 та 2:0 після двох матчів.
18 серпня через негоду матч «Енергія» – «Маків» було перенесено на ФОК. Маківчани виявилися кращими (5:2) та вийшли до фіналу «малого кубка».
Подальший розклад буде доступний на сторінці @lfl в Insta­gram.
Генеральний спонсор змагань – торгова марка «Ванат».
Партнери: ковбаси «Федоришин», автомийка «Green Wash», «BaZZar», оздоровчий центр «Kine­ziolog», «Saeco», таксі «Шара», «Меблі Line».

РАЙОННИЙ ФУТБОЛ ОТРИМУЄ ФІНАЛІСТІВ

17-18 серпня. Відбулися півфінальні матчі Кубка Кам’янець-­Подільського району з фут­болу.
У вівторок «Октава» (Жванець­-ка ТГ) розтрощила «Граніт» (Гуменецька ТГ) – 6:1. У середу «Тірас» (с.Велика Сло­бідка) був кращим за «Ні­булон» (с. Привороття) – 3:0.

Олександр ЩЕРБАТИХ.

УЧАСТЬ – ЦЕ ВЖЕ ПЕРЕМОГА

12 серпня Кам’янець-Подільська міськрайонна федерація бадмінтону провела спортивно-пізнавальний захід для дітей селища Смирнова.
У програмі розваг були: бадмінтон, дартс, мінібаскет, швидкісний бадмінтон, фризбі, ігри на спритність, кмітливість та уяву, олімпійська вікторина.
Переміг той, хто прийшов, адже опанував і вдосконалив нові види. Захід відбувся в рамках міні «ДімбойФесту», концепція якого цьогоріч – не тільки грати на площах, а й розвивати дітей у власних двориках.
Усі учасники отримали презенти від філії Національного олімпійського комітету у Хмельницькій області.

ГОЛОСКІВ ОУПЕН

14 серпня. сс.Голосків, Улянівка. Крім урочистостей, привітань, святкового концерту з нагоди Дня села, традиційно відбулися і спортивні змагання, які завершилися з такими результатами:
Бадмінтон.
І – Борис Березніцький, Катерина Чешенчук; ІІ – Анд­рій Орлянський, Марія Костюк; ІІІ – Денис Дячок, Єлизавета Мандебура.
Настільний теніс.
І – Борис Березніцький; ІІ – Роман Орлянський; ІІІ – Дмитро Качалов.
Пінг-понг.
І – Дмитро Качалов; ІІ – Микола Харчук; ІІІ – Владислав Закорчменний.

Дмитро БОЙКО.