Четвер, 18 Квітня 2024 р.
27 Серпня 2021

ФІНІШУВАЛА ЛЮБИТЕЛЬСЬКА ФУТБОЛЬНА ЛІГА

18-20 серпня серед команд, які брали участь у чемпіонаті міста з мініфутболу серед любителів, визначили найкращих.

У середу змагання закінчували колективи, які грали плей-оф «Малого кубка». Тут у поєдинку за бронзу зійшлися «Енергія» та «Бета». Вже перший тайм закінчився з рахунком 3:0 на користь «Енергії», а після перерви розрив лише посилювався. У підсумку – 9:0. У наступному поєдинку «Душа Пивовара» та «Маків» розіграли трофей. На 12-й і 13-й хвилинах маківчанин Данилюк зробив дубль, чим і подарував партнерам важливий відрив. Ще до кінця першої частини гри рахунок став 3:0 на користь «Макова». Проте другий тайм був куди конкурентнішим. Горішній, Присяжний і Данч спромоглися забити три м’ячі від «Душі». Це могло б допомогти, якби команда більше не пропускала, а «Маків» забив і свої три. 6:3 – маківчани виграли «Малий кубок».

Через два дні, 20 серпня, зіграно останні поєдинки. «Локомотив» – «Фортуна» – саме таким було протистояння за третю позицію всього турніру. Уже до 6-ї хвилини гравці «Локомотива» Беришвілі та Олійник зробили гандикап для своєї команди – 3:0. Згодом Вадим Стасюк і Руслан Хамелюк скоротили рахунок до мінімального – 3:2. Проте Олійник до кінця тайму оформив хет-трик – 4:2. А після відпочинку між таймами Беришвілі забив ще два та також довів особис­тий рахунок до трьох голів. Врятувати зустріч для «Фортуни» намагалися все ті ж Хамелюк і Стасюк, які забили ще по одному м’ячу, але цього не вистачило. 6:4 – бронза в «Локомотива».
У фіналі ж зіграли «Тірас» та «Авто-­Стріт», які розіграли «Великий кубок».

Після автогола Вадима Барицького на 6-й хвилині «Авто-Стріт» вийшов уперед, але до кінця першої двадцятихвилинки сталося ще чотири взяття воріт, три з яких в активі футболістів «Тіраса» – 3:2. Після перерви команди забили ще по одному разу. Спочатку лідер повів – 4:2, «Авто-­Стріт» скоротив рахунок, але це не допомогло. 4:3 – «Тірас» стає переможцем сезону ЛФЛ.

По закінченню матчів володарів зна­йшли також індивідуальні нагороди.

«Малий кубок»: найкращий бомбардир – Олег Милимука («Душа Пивовара»); найкращий воротар – Василь Квятківський («Маків»); найкращий гравець – Геннадій Боднар («Енер­гія»).

«Великий кубок»: найкращий бомбардир – Владислав Олійник («Локомотив»), найкращий воротар – Сергій Чернобай («Авто-Стріт»), найкращий гравець – Владислав Тимощук («Тірас»).

Генеральний спонсор змагань – торгова марка «Ванат».
Партнери: ковбаси «Федоришин», автомийка «Green Wash», «BaZZar»,
оздоровчий центр «Kineziolog», «Saeco», таксі «Шара», «Меблі Line».

Олександр ЩЕРБАТИХ.