П'ятница, 29 Березня 2024 р.
30 Червня 2022

«ЮНІОР» ВИГРАВ КУБОК ТРУШЕВА

Днями на футбольному стадіоні мікрорайону «Черемушки» було багато спортивної боротьби, а ще сміху та позитивного настрою. Ад­же там проводився турнір із мініфутболу серед дітей до 10 років на Кубок паралімпійського чем­піона Віталія ТРУШЕВА.

Недавно відомий кам’янчанин до трьох золотих нагород із паралімпіад додав ще й золото чем­піонату світу. За словами футболіста, це й спонукало до проведення змагань:

– Задум зародився ще в студентські роки. 2008-го, після повернення з пекінської Паралімпіади, організував схожий кубок серед дорослих команд. Він проіснував до 2012-го. Довго хотів його відновити, але вагався. А тепер, коли приїхав зі світової першості, з’явилася ідея влаштувати щось таке для дітей, адже їм це буде насправді цікаво.

Серед учасників чемпіонату бу­ли лише кам’янчани, але й їх на­збиралося чимало – 6 колективів, які грали груповий етап та плей-оф. У підсумку третю сходинку посів «Форвард», а у фіналі «Юніор» був кращим за «Фортецю».

Після завершення змагальної частини настала черга й індиві­дуальних призів: найкращий гравець – Денис Мичко; найкращий бомбардир – Дмитро Дроздовський; найкращий захисник – Єгор Гоцуляк; найкращий воро­-тар – Артур Кривий; найперспективніший гравець – Мухамед Алі Байрамалієв.
Переможці отримали від Віталія Трушева статуетки, грамоти та грошові винагороди.

Олександр ЩЕРБАТИХ.