П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
1 Жовтня 2020

ВІ «АКТИВНА ГРОМАДА КАМ’ЯНЦЯ-ПОДІЛЬСЬКОГО» ЗАПРОШУЄ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ЗУСТРІЧІ З «КЛУБОМ АКТИВНОЇ ГРОМАДИ: ДІАСПОРА»

«Клуб активної громади: діаспора» проводить зустрічі з успішними українцями, які вже багато років живуть за кордоном. Ми вже мали нагоду познайомитися з представниками діаспори у Латвії, Данії, США, Швеції, Норвегії, Фінляндії, Німеччини та Естонії.

Наша нова зустріч перенесе учасників обговорення до країни тюльпанів та вітряків. Олександр Томащук розкаже, як живе та працює українська діаспора в Нідерландах, як розвивається громадянський рух в одній з найбільш ліберально спрямованих країн світу та як там живеться працівникам ІТ-сектору.

Про спікера:
Олександр Томащук живе у Нідерландах та є активним діячем місцевої громади. Народився на теренах Галичини, освіту здобував у навчальних закладах України, Австрії, та Бельгії. Наразі є науковим співробітником компанії Philips та докторантом Левенського католицького університету.
Олександр займається дослідженнями в галузі кібербезпеки та захисту даних. Зокрема, він досліджує питання розробки передових архітектурних рішень для інтернету речей, де-ідентифікації даних та підходів для моделювання кіберзагроз. Віднедавна, пріоритетом у його діяльності стала розробка рішень для ефективного менеджменту загроз та ризиків в медичних інформаційних системах.

Розмову проведуть:
Інна Душка, організаторка заходів Інституту «Республіка» та ВІ «Активна Громада»Сергій Толстіхін, координатор
ВІ «Активна Громада» Хмельницького.
«Активна Громада» запрошує громадських активістів, представників місцевого самоврядування, мандрівників, та всіх активних громадян до обговорення.

Дата: 09 жовтня 2020 року
Час: 16:00 – 17:30
Місце: онлайн-платформа ZOOM (посилання буде надіслане зареєстрованим учасникам).
Зареєструватись можна за посиланням: https://forms.gle/sX2hab2P1Dr6bmnA7

Участь в заході БЕЗКОШТОВНА.
За додатковою інформацією звертайтеся: Інна Душка – +380961724018;
електронна пошта: event.inrespublica@gmail.com

Славко ПОЛЯТИНЧУК,
регіональний координатор ВІ «Активна Громада Кам’янця-Подільського»