П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
6 Січня 2021

ХРИСТОС НАРОДИВСЯ! СЛАВІМО ЙОГО!

Серед темної ночі дві тисячі років тому засяяла Вифлеємська Зірка, сповіщаючи, що прийшов на землю Спаситель. «Бо Хлоп’ятко нам народилося, Сина нам дано, влада на плечах у Нього, і дадуть Йому ім’я: Чудесний Порадник, Сильний Бог, отець Довічний,
Князь Миру» (Іс. 9, 5).
Бог став людиною, щоб розді­лити всі наші радості й турботи, страждання й сподівання і нареш­-ті дати нам вічне життя. Бог ні про кого не забув, нікого не залишив, Він є поряд і лиш покірно очікує, поки Його запросять до своїх сердець та осель.
Разом з усіма священнослужителями Духовної ради бажаємо, щоб жодні негаразди та проблеми минулого року не вкрали у вас радості Новонародженого Христа. Будьте міцні вірою, яка відкриває нам очі на Предвічну Божу Любов та дає незгасиму надію, що завжди після мороку перемагає світло.
Бог ще раз приходить, щоб сказати «Не бійтеся, Я є з вами, щоб вас спасти». Нехай серед епідемії страху та самотності ваші домівки і родини стануть осередками хрис­тиянської любові та єдності. Будьте світочами добра та миру в поділеному конфліктами світі.
Просимо Бога, щоб Його щедре благословення огорнуло все ваше життя.
Нехай весь світ побачить, що сьогодні Бог народився в нас!

Від імені Духовної ради священників та пасторів християнських церков
Кам’янця-Подільського – головуючий ради Микола КАСПРОВ, єпископ ЄХБ.